Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată

Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată

Un articol de: - 15 Sep 2015, 22:01
Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată Foto: facebook.com/pieptea.cornel Politică

Cornel Pieptea a declarat marți că nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Municipiului București (PMB) nu este rezolvată.

"A fost o săptămână extrem de grea, au fost probleme deosebite, din nefericire nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată, aceasta este o prioritate. De asemenea, trebuie să deblocăm urgent anumite proiecte pe fonduri europene care vor aduce Primăriei pierderi de milioane de euro dacă nu vom reuși până la sfârșitul anului să le finalizăm", a declarat Pieptea după ședința CGMB, citat de Agerpres.

În ceea ce privește funcțiile din cadrul Primăriei, după suspendarea lui Sorin Oprescu și numirea lui Ștefănel Dan Marin în funcția de primar general interimar, Pieptea susține că dacă revine Oprescu în funcție, actualul primar interimar devine viceprimar, iar el rămâne un simplu consilier.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   salarii,   viceprimar