Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică CORONAVIRUS. Deputatul Andrei Nicolae (PSD) cere Guvernului să 'înceapă imediat testarea în masă'

CORONAVIRUS. Deputatul Andrei Nicolae (PSD) cere Guvernului să 'înceapă imediat testarea în masă'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mar 2020, 19:09
Politică

Deputatul PSD Nicolae Andrei susține că obsesia clasei politice pentru alegerile anticipate a distras atenția de la avertismentele Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la răspândirea coronavirusului.

Potrivit acestuia, în loc să se facă achiziții masive de teste când OMS alerta statele lumii și recomanda „depistare timpurie”, guvernanții noștri se ocupau cu modificarea legislației electorale.

Obsesia unora pentru anticipate a făcut ca atenția autorităților abilitate, nescesară întâmpinării avertizărilor venite de la Organizația Mondială a Sănătății, să fie deturnată și România a fost lăsată fără teste în fața pandemiei de coronavirus.

În loc să facă achiziții masive de teste când OMS alerta statele lumii și recomanda „depistare timpurie”, Guvernul se ocupa cu modificarea legislației electorale’, scrie Andrei Nicolae pe Facebook.

Social-democratul mai spune că strategia „testăm doar cazurile cu simptome clare” va duce la răspândirea virusului.

Astăzi, încă se fac teste puține, ceea ce înseamnă multe infecții nedepistate, iar multe infecții nedepistate, înseamnă rate mare de transmitere ce poate conduce la multe cazuri nefericite!

Acum mai mult ca oricând trebuie să urmăm ceea ce ne recomandă OMS: Guvernul să înceapă imediat testarea în masă!’, adauga deputatul PSD.


 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Andrei Nicolae