Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică CORONAVIRUS | Ministrul Costache, întâlnire cu șefii hipermarketurilor: 'Avem stocuri de mâncare pentru o perioadă bună de timp'

CORONAVIRUS | Ministrul Costache, întâlnire cu șefii hipermarketurilor: 'Avem stocuri de mâncare pentru o perioadă bună de timp'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Feb 2020, 12:01
Foto: Facebook / Victor Costache Politică

Spaima coronavirulului l-a făcut pe ministrul Sănătății, Victor Costache, să discute cu reprezentanții supermarketurilor, pentru a se asigura că avem stocuri de mâncare “pentru o perioadă bună de timp.”

DE asemenea, Costache a declarat, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi24, că România are centre de carantină în toată ţara, cu o capacitate de 3559 de locuri. 

“Tocmai am terminat de făcut o trecere în revistă a numărului de locuri din aceste centre de carantină şi vreau să vă spun că şi felicit prefecţii şi DSP-urile care s-au mobilizat exemplar. În momentul de faţă, avem 3559 de locuri la nivel naţional”, a spus Costache.

Ministrul Sănătății a mai  transmis oamenilor să nu intre în panică și că nu e nevoie să își facă stocuri de mâncare.

„Avem o întâlnire cu reprezentanţii supermarketurilor, tot ce înseamnă Carrefour, Auchan, Kaufland ce mai avem în România. Deja am avut, telefonic, un prim contact, şi m-au asigurat că la nivel naţional, asta este vestea bună, avem stocuri pentru o perioadă bună de timp. În niciun caz nu trebuie să ne facem grijă, trebuie să evităm a induce o panică în rândul populaţiei şi trebuie să lăsăm autorităţile să lucreze cum au lucrat şi până acum. Repet, până acum măsurile au fost suficiente, nu avem absolut niciun pacient cu coronavirus pe teritoriul României”, a mai precizat Victor Costache.