Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Corp nou de clădire pentru preșcolarii de la Grădinița nr. 146 din sectorul 1. Primarul Dan Tudorache: Am investit masiv în modernizarea infrastructurii școlare și în diversificarea ofertei educaționale

Corp nou de clădire pentru preșcolarii de la Grădinița nr. 146 din sectorul 1. Primarul Dan Tudorache: Am investit masiv în modernizarea infrastructurii școlare și în diversificarea ofertei educaționale

Un articol de: Traian Avarvarei - 24 Sep 2020, 14:42
Corp nou de clădire pentru preșcolarii de la Grădinița nr. 146 din sectorul 1. Primarul Dan Tudorache: Am investit masiv în modernizarea infrastructurii școlare și în diversificarea ofertei educaționale Politică

Un nou corp de clădire la Grădinița nr. 146 din Str. Hrisovului nr. 24 a fost inaugurat, joi, 24 septembrie 2020, în prezența primarului Sectorului1, Dan Tudorache. Aici au fost deja amenajate alte 6 grupe de grădiniță pentru 150 de copii, crescând astfel numărul de locuri în grădinițe la 6.500.

 

 

Corp nou de cladire la Gradinita nr. 146 din Sectorul 1 al Capitalei

 

 

Micuții de la Grădinița nr. 146 vor beneficia în acest an școlar de două opționale pe săptămână, la fel ca toți preșcolarii din Sectorul 1.

Opționalele sunt gratuite.

“Programul educațional intitulat ”Grădinița pentru toți” este gratuit pentru părinți, costul predării disciplinelor opționale fiind suportat integral de la bugetul local al Sectorului 1”, menționează Primăria Sectorului1 într-un comunciat de presă.ULTIMA ORĂ! A MURIT în urma unul accident TERIBIL! Din păcate, este vorba chiar despre EL

Acest proiect prevede ca preșcolarii de la grupa mică să beneficieze de un opțional "Limbă străină" cu două ședințe pe săptămână, iar cei de la grupele mijlocie și mare vor avea un opțional "Limbă străină" și un opțional "Dezvoltare personală", ambele cu câte două ședințe pe săptămână.

"Așa cum am promis la începutul mandatului, în Sectorul 1 am investit masiv în modernizarea infrastructurii școlare și în diversificarea ofertei educaționale pe care o punem la dispoziția copiilor care învață în școlile și grădinițele noastre. Totul pentru a le oferi copiilor noștri, încă de la vârste fragede, cele mai bune condiții pentru a performa și a reuși în viață", afirmă primarul Dan Tudorache.

 

 

Procesul electoral se va desfășura în condiții de siguranță sanitară deplină

 

 

Tot astăzi, primarul Tudorache a dat asigurări că, în Sectorul 1, alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară deplină atât pentru cetățenii cu drept de vot, cât și pentru membrii secțiilor de votare.

Edilul Dan Tudorache a precizat că administrația locală a Sectorului 1 va asigura măști de protecție și mănuși pentru toate persoanele care se vor prezenta la vot, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus a electoratului din această zonă administrativă. În plus, mâine va fi realizată nebulizarea tuturor unităților de învățământ, urmând ca luni, 28 septembrie,și marți, 29 septembrie 2020, acestea să fie dezinfectate din nou pentru ca elevii să se întoarcă în siguranță la școală.

“Doresc să-i asigur pe toți cetățenii din Sectorul 1 că în această zonă administrativă procesul electoral se va desfășura în condiții de deplină siguranță sanitară. Am luat măsuri pentru ca toate clădirile în care sunt amenajate secții de votare să fie dezinfectate și dotate cu toate materialele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a procesului de vot și pentru a înlătura orice risc de infectare cu noul coronavirus atât a electoratului, cât și a membrilor secțiilor de votare”, a mai declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sectorului 1,   Dan Tudorache