Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ”Reclamă de țară, că proiect de țară n-avem: Vino să fii criminal în România!”

”Reclamă de țară, că proiect de țară n-avem: Vino să fii criminal în România!”

Un articol de: B1.ro - 25 Apr 2018, 18:58
”Reclamă de țară, că proiect de țară n-avem: Vino să fii criminal în România!” Politică

Cosette Chichirău a avut o reacție extrem de dură după ce majoritatea PSD-ALDE a reușit să treacă prin Parlament proiectul care prevede executarea unor pedepse la domiciliu sau în weekend. Deputatul USR a susținut că, ”mulțumită” celor două partide aflate la guvernare, hoții își vor putea executa pedeapsa din piscina de acasă, cumpărată chiar cu banii furați.

”România - Paradis Penal

Reclamă de țară (că proiect de țară n-avem): vino să fii criminal în România! Dacă ești prins, vei putea executa pedeapsa în piscina de acasă (cumpărată cu banii furați) sau doar sâmbăta și duminica! Pentru că în timpul săptămânii trebuie să te ocupi de activitățile criminale!

Astăzi în plen a fost votat pe repede înainte un proiect de lege potrivit căruia pedepsele ar urma să poată fi executate fie la domiciliu, fie doar în zilele de sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat, fie prin „echivalent zile muncă în folosul comunităţii”, fie în regim mixt, de „echivalent zile de muncă în folosul comunităţii si de zile de executare sâmbătă si duminică într-un centru special înfiinţat”, a scris Cosette Chichirău, pe Facebook.

Ea a mai susținut că Eugen Nicolicea și Florin Iordache sunt niște ”vajnici luptători pentru drepturile penalilor”.

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, cu 170 de voturi „pentru”, 81 „împotrivă” şi şase abţineri, proiectul potrivit căruia condamnaţii pentru fapte fără violenţă, care nu sunt recidivişti şi care au o pedeapsă de maximum cinci ani, beneficiază de măsura arestului la domiciliu sau în zilele de sâmbătă şi duminică.

Citeşte mai multe despre:   Cosette Chichirau,   PSD