Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu ascunde scandalul din USL: „Nu cred că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD. Audierile s-au blocat cel mai probabil pentru că membrii comisiilor erau obosiți”

Crin Antonescu ascunde scandalul din USL: „Nu cred că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD. Audierile s-au blocat cel mai probabil pentru că membrii comisiilor erau obosiți”

Un articol de: - 20 Dec 2012, 20:53
Crin Antonescu ascunde scandalul din USL: „Nu cred că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD. Audierile s-au blocat cel mai probabil pentru că membrii comisiilor erau obosiți” Politică

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a negat, joi seară, că ar exista probleme între liberali și premierul Victor Ponta referitor la trecerea unor miniștri plini în miniștri delegați.

Nu există niciun diferend între premier și PNL. Tot ce vehiculați pe surse sunt doar lucruri neadevărate. Noi nu i-am cerut premierului niciun alt minister. Ministerele nu sunt ale PSD sau PNL, ci ale Guvernului României, ce am discutat ieri rămâne valabil, azi am discutat doar despre anumite finisaje privitoare la atribuții”, a declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a mai declarat că nu crede că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD.

Liderul PNL afirmă că nu poate exista problema unui cutremur în USL, pentru că toată Uniunea Social Liberală „s-a bazat și a crescut pe încredere”.

Nu a venit nimeni cu idei absurde de a cere cuiva ceva. Tot ce am făcut a fost să discutăm despre anumite probleme de fond, este foarte bine să te consulți cu colegii tăi. Am discutat care e cea mai bună formă pentru a organiza anumite aspecte în gestiunea politică a unor lucruri”, completează Crin Antonescu.

Întrebat de ce s-au blocat joi seară audierile în comisiile parlamentare, Antonescu a răspuns: "Poate erau obosiţi. N-am reuşit azi, poate reuşim mâine".

Crin Antonescu a mai spus că USL face bine, că PNL nu a cerut ministere în plus şi că audierile miniştrilor propuşi vor începe vineri, menţionând că nu au fost întrunite toate condiţiile, inclusiv politice, pentru ca acest lucru să se întâmple joi.

"Nu am cerut niciun alt minister, nu există şi nu a existat niciun diferend între noi şi PSD", a spus Antonescu, adăugând că nu a existat "nicio bătălie pe autostrăzi".

Antonescu neagă scandalul din USL
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   PSD,   USL,   UDMR