Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: Cred că Traian Băsescu vrea să nu existe un președinte interimar pe care nu îl poate controla

Crin Antonescu: Cred că Traian Băsescu vrea să nu existe un președinte interimar pe care nu îl poate controla

Un articol de: - 09 Iul 2012, 15:04
Crin Antonescu: Cred că Traian Băsescu vrea să nu existe un președinte interimar pe care nu îl poate controla Politică

Crin Antonescu, a declarat că Traian Băsescu are mari probleme cu interimatul, dorind să nu existe un președinte interimar pe care să nu îl poată controla, cu alte cuvinte, își dorește ca poziția să fie deținută de Vasile Blaga, nu de către Antonescu.

De asemenea, președintele interimar consideră că de la Curtea Constituțională Traian Băsescu își dorește să obțină invalidarea ori a suspendării, ori a schimbării celor doi președinți de la Parlament. Însă USL nu are niciun dubiu că verdictul CCR va fi favorabil acestora.

„Cred că domnul Traian Băsescu nu este deloc încântat de această suspendare. Cred că a vrut să obtină sau ar vrea să obțină de la Curte fie invalidarea suspendării, fie invalidarea celor doi președinți ai Camerelor. Domnul Băsescu are, în mod evident, o problemă cu interimatul,” a declarat Crin Antonescu, adăugând că „Traian Băsescu vrea să facă pe dracu-n patru, cum se spune în popor, dacă tot e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla, de genul domnului Vasile Blaga.”

 „Cred că lucrurile sunt foarte clare și cred că nu putem avea dubii asupra verdictului pe care Curtea îl va da. Cred că și domnul Băsescu știe asta,” a spus acesta.

Despre campania dinaintea referendumului de suspendare, Crin Antonescu a spus că o vor face cu tote mijloacele legale și că nu consideră bătălia dinainte câștigată, deși majoritatea românilor doresc demiterea lui Băsescu.

Antonescu a comunicat colegilor săi și decizia ca în locul său să fie președinte interimar al PNL Daniel Chițoiu, care preia și funcția de co-președinte USL.

Crin Antonescu: Cred că Traian Băsescu are o problemă cu interimatul
Embed: