Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu, despre aşteptările lui Ponta: Premierul a făcut portretul-robot al oricărui potenţial ministru

Crin Antonescu, despre aşteptările lui Ponta: Premierul a făcut portretul-robot al oricărui potenţial ministru

Un articol de: - 24 Aug 2013, 14:37
Crin Antonescu, despre aşteptările lui Ponta: Premierul a făcut portretul-robot al oricărui potenţial ministru Foto: ziare.com Politică

Crin Antonescu spune că premierul Victor Ponta a făcut un portret-robot al oricărui potenţial ministru atunci când a afirmat că aşteaptă de la PNL o persoană cu experienţă politică şi imagine foarte bună pentru ministerul Transporturilor.

"Cred că ceea ce a spus premierul ţine în general de portretul robot al oricărui potenţial ministru. În măsura în care s-au urmărit aceleaşi criterii, noi urmărim aceleaşi criterii", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a accentuat faptul că propunerea oficială pentru Ministerul Transporturilor va fi făcută de PNL în urma deciziei statutare luată în partid.

"Am spus asta de la bun început. Faptul că domnul Nini Săpunaru este o variantă pe care eu am luat-o în calcul este o informaţie publică. Dânsul a confirmat că am avut această discuţie. Decizia, însă, va fi luată duminică. Domnul Ponta se va pronunţa asupra propunerii pe care noi o vom face duminică", a spus Antonescu la Antena 3.

Liderul PNL a mai spus că atât el, cât şi PNL, nu vor accepta niciodată ideea că oameni ca Nini Săpunaru sau Ovidiu Silaghi, despre care nu au informaţii că ar fi greşit cu ceva, pot fi compromişi, indiferent de ce crede Ponta.

"Eu, ca preşedinte al PNL, şi PNL nu vom accepta niciodată ideea că nişte oameni despre care noi nu avem nicio informaţie că ar fi greşit ceva, cum este Nini Săpunaru sau domnul Silaghi, nu putem să acceptăm ideea că pot fi compromişi. Asta eu nu o să accept, indiferent cine ce crede şi chiar indiferent de ce crede premierul", a spus Antonescu.

Antonescu a mai arătat că nu are de gând să forţeze mâna cuiva pentru numirea de la Transporturi.

"Pentru mine nu se pune problema să forţez mâna cuiva. Eu nu pot să accept, ca regulă a jocului politic, că se pot face dosare oricând, la orice oră, că presa domnului Băsescu poate desemna miniştri. În ciuda presiunilor, noi nu ne-am oprit din a demasca anumite lucruri. Nu încetăm să spunem că este şi de datoria premierului şi ministerului Justiţiei să facă ceva legal, democratic, dar să nu se facă nimeni că nu vede asta", a adăugat Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   Ministerul Transporturilor,   PNL,   Victor Ponta,   propunere