Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Roșia Montană: Îi înțeleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din țară (VIDEO)

Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Roșia Montană: Îi înțeleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din țară (VIDEO)

Un articol de: - 11 Sep 2013, 18:52
Crin Antonescu, despre protestele minerilor de la Roșia Montană: Îi înțeleg, dar o lege nu se face doar pentru un loc din țară (VIDEO) Politică

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri că nu se consideră vinovat pentru eventuala respingere în Parlament a proiectului minier de la Roșia Montană, precizând că îi înțelege pe minerii care protestează, însă nu poate merge acolo să discute cu ei.

„Nu văd de ce aș putea fi vinovat în calitate de președinte al Senatului. Eu votez ca parlamentar. Eu am luat act de punctul de vedere al acestor oameni, le înțeleg interesul, numai că o decizie, o lege nu se face doar pentru un loc din țară. Asemenea discuții pe aceste subiecte nu se poartă în felul acesta. Oamenii din Roșia Montană au parlamentari care le-au preluat punctul de vedere și care îl susțin. Așa se fac lucrurile, vinovăția sau nevinovăția este o chestiune subiectivă. Punctul lor de vedere nu poate fi impus unei întregi țări”, a spus liderul PNL.

Întrebat cum va proceda în cazul în care minerii vor intra în greva foamei dacă nimeni nu va merge să discute cu ei, Antonescu a răspuns: „Acestea sunt forme de presiune cărora eu nu le pot da curs. Nu cred că trebuie să intre în greva foamei, cred că trebuie să discutăm serios”.

Aproximativ 25 de mineri de la Roșia Montană s-au blocat în subteran, protestând față de respingerea proiectului Roșia Montană Gold Corporation.(Detalii AICI)

Antonescu, despre Roșia Montană: O lege nu se face doar pentru un loc din țară
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   mineri,   Rosia Montana,   protest