Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu, despre un articol din Adevărul: Era nevoie de monitorizarea securiștilor lui Patriciu

Crin Antonescu, despre un articol din Adevărul: Era nevoie de monitorizarea securiștilor lui Patriciu

Un articol de: - 15 Apr 2011, 22:39
Crin Antonescu, despre un articol din Adevărul: Era nevoie de monitorizarea securiștilor lui Patriciu Foto: 3.bp.blogspot.com Politică

Invitat, vineri, la o ediție specială a emisiunii Evenimentul  Zilei, Grigore Cartianu, redactorul șef al ziarului Adevărul a discutat cu moderatorii pe tema articolului “O zi de munca din viata lui Crin” care a apărut în cotidianul pe care în conduce. În emisiune a avut o intervenție telefonică directă și președintele PNL, Crin Antonescu, despre subiectul articolului susmenționat. Autorul articolul îl descrie pe Antonescu ca un leneș care muncește 2-3 ore pe zi.

Grigore Cartianu a afirmat că a fost aleasă pentru articol o zi relevanta pentru acest subiect, întrucât era o zi de lucru normală la Senat și acesta ar fi trebuit să se afle acolo.

„Am ales o zi relevantă din viața lui Crin Antonescu, pentru că era o zi normală de lucru la Senat. Este un material neutru, este o relatare jurnalistică”, a spus Cartianu

Despre o potențială implicare a patronului ziarului, Dinu Patriciu, în ceea ce privește articolul luat în discuție, Cartianu a afirmat că acesta niciodată nu i-a spus ce să scrie despre Crin Antonescu.

„Dinu Patriciu o dată nu mi-a sugerat dați mai bine sau mai rău de Crin Antonescu. Nu am vorbit cu Dinu Patriciu și e o calitate a lui Patriciu că nu se implică la Adevărul pe parte editorială", a adăugat redactorul șef.

Grigore Cartianu: Este un material neutru


Crin Antonescu a refuzat să intre în dialog telefonic cu Grigore Cartianu și a făcut o trimitere și la un alt articol recent publicat de Adevărul , despre soția liderului PNL,  Adina Vălean.

„Nu doresc să discut cu Cartianu, pentru că prin ce a făcut cu (...) deputata Adina Vălean și astăzi s-a descalificat ca jurnalist, sunt lucruri dezgustătoare. Ce caz Vălean? Adina Vălean a trimis un drept la replică care nu a fost publicat de ziarul Adevărul”, a spus politicianul.

E o campanie împotriva mea în ziarul Adevărul. E o înșiruire de articole, care constituie o campanie împotriva mea. Există o campanie zilnică împotriva politicienilor din opoziție, a spus Antonescu care a dat de înțeles că ar putea fi o altă persoană  în spatele presupusei campanii.

Crin Antonescu: Cartianu s-a descalificat ca jurnalist


„Eu am răspuns mereu că nu sunt omul lui Dinu Patriciu. Am avut o relație de amiciție cu Dinu Patriciu, de amiciție politică, cu schimb de idei”, a adăugat Crin Antonescu.

”Gluma acestor zile este că nu e suficientă monitorizarea securiștilor lui Băsescu pe bani publici, era nevoie și de monitorizarea securiștilor lui Patriciu pe bani privați”, a spus Antonescu. Liderul PNL a declarat că i-a spus acest lucru personal și lui Dinu Patriciu, cu care a vorbit, joi, la telefon pe acest subiect.

Despre articolul care în vizează direct Crin Antonescu a declarat că nu i se pare normal să apară patru fotografii cu copilul său într-un articol care nu are legătură cu acesta.

“Absența de  Senat nu are legătură cu copilul meu, care apare în ziar în patru poze”, a subliniat politicianul.

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   PNL,   USL