Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine

Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2012, 17:33
Crin Antonescu, un președinte interimar amator de poker, care nu cunoaște limbi străine Foto: inpolitics.ro Politică

Am avut preşedinte jucător, avem interimar, tot jucător - de poker, spun gurile rele. Aceleaşi care susţin că actualul preşedinte interimar nu ar ști nicio limbă străină. Cu toate acestea Crin Antonescu se remarcă printr-o evolutie politică rapidă şi sigură.

După ce a intrat în PNL, Antonescu a ajutat la organizarea ramurii din Tulcea a partidului. A demisionat pentru o scută perioada de timp, iar mai apoi a revenit odata cu reunificarea mișcării liberale. În 1995, a fost ales vicepreședinte al PNL și mai apoi, liderul delegației liberale din Camera Deputaților. Din 20 martie 2009, Crin Antonescu este președintele Partidului Național Liberal, și candidatul oficial la președinție din partea acestei formațiuni.

Dacă în plan politic a urcat tot timpul, nu același lucru se poate spune despre viața privată. A rămas de două ori repetent la facultatea de Istorie, nu ştie nicio limbă străină, iar pe seama lui se fac multe glume legate de somnul prelungit și de absențele din Parlament.

Antonescu este cunoscut și ca un înrăit jucător de pocker. În acest sens a primit un mesaj chiar din partea primarului liberal de la Sectorul 1 al Capitalei, Andrei Chiliman: ”Pentru domnul preşedinte Antonescu, două mesaje: În politică, în viaţă în general, câştigă cei care joacă şah, nu poker.

Crin, președinte jucător de poker
Embed:

Citeşte mai multe despre:   gluma,   Andrei Chiliman