Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Boureanu (PDL): USL nu a publicat în Monitor hotărârea privind reducerea atribuțiilor CCR. Se publică numai cele favorabile lor

Cristian Boureanu (PDL): USL nu a publicat în Monitor hotărârea privind reducerea atribuțiilor CCR. Se publică numai cele favorabile lor

Un articol de: - 10 Iul 2012, 14:10
Politică
„Liderii USL publică în Monitorul Oficial numai decizii favorabile lor”, susține vicepreședintele PDL Cristian Boureanu. Acesta a susținut marți o conferință de presă, în cadrul căreia a atras atenția asupra acțiunilor celor din USL, care publică ce decizii vor în Monitorul Oficial.

Astfel, dacă hotărârea privind suspendarea lui Traian Băsescu a fost publicată în Monitor, cea în care se arată că reducerea atribuțiilor CCR nu a fost constituțională nu a fost publicată până în prezent.

„A fost publicată numai hotărârea care constată împrejurările care constată împrejurările în care s-a produs suspendarea, deci favorabilă USL-ului. Însă nu s-a publicat hotărârea care spune că modificarea atribuțiilor CCR a fost neconstituțională. Nepublicarea nu permite Curții să își reia atribuțiile. Asistăm la o nouă dovadă că ne aflăm în fața unei lovituri de stat. Este a doua oară când hotărâri favorabile USL-ului sunt publicate în Monitorful Oficial, iar cele nefavorabile sunt oprite de la publicarea în Monitor, lucru care înseamnă infracțiune. Asistăm la o manipulare a instituțiilor statului”, a declarat Boureanu.

Deputatul a atras anteția ambasadelor străine din București, care „trebuie să ia act de acest abuz în fața căreia ne pune PSD-ul”.

„Ieri Curtea nu și-a putut exercita atribuțiile, nu a putut analiza legalitatea revocărilor lui Blaga și Anastase din cauză că nu avea atribuții”, a mai spus Boureanu.

Boureanu: USL publică în Monitor numai decizii favorabile
Embed:

 
Loading...