Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Boureanu (PDL): USL nu a publicat în Monitor hotărârea privind reducerea atribuțiilor CCR. Se publică numai cele favorabile lor

Cristian Boureanu (PDL): USL nu a publicat în Monitor hotărârea privind reducerea atribuțiilor CCR. Se publică numai cele favorabile lor

Un articol de: - 10 Iul 2012, 14:10
Cristian Boureanu (PDL): USL nu a publicat în Monitor hotărârea privind reducerea atribuțiilor CCR. Se publică numai cele favorabile lor Politică
„Liderii USL publică în Monitorul Oficial numai decizii favorabile lor”, susține vicepreședintele PDL Cristian Boureanu. Acesta a susținut marți o conferință de presă, în cadrul căreia a atras atenția asupra acțiunilor celor din USL, care publică ce decizii vor în Monitorul Oficial.

Astfel, dacă hotărârea privind suspendarea lui Traian Băsescu a fost publicată în Monitor, cea în care se arată că reducerea atribuțiilor CCR nu a fost constituțională nu a fost publicată până în prezent.

„A fost publicată numai hotărârea care constată împrejurările care constată împrejurările în care s-a produs suspendarea, deci favorabilă USL-ului. Însă nu s-a publicat hotărârea care spune că modificarea atribuțiilor CCR a fost neconstituțională. Nepublicarea nu permite Curții să își reia atribuțiile. Asistăm la o nouă dovadă că ne aflăm în fața unei lovituri de stat. Este a doua oară când hotărâri favorabile USL-ului sunt publicate în Monitorful Oficial, iar cele nefavorabile sunt oprite de la publicarea în Monitor, lucru care înseamnă infracțiune. Asistăm la o manipulare a instituțiilor statului”, a declarat Boureanu.

Deputatul a atras anteția ambasadelor străine din București, care „trebuie să ia act de acest abuz în fața căreia ne pune PSD-ul”.

„Ieri Curtea nu și-a putut exercita atribuțiile, nu a putut analiza legalitatea revocărilor lui Blaga și Anastase din cauză că nu avea atribuții”, a mai spus Boureanu.

Boureanu: USL publică în Monitor numai decizii favorabile
Embed: