Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Diaconescu: Ministerul de Externe este mult mai preocupat de promovarea poziţiei USL decât de cea a României

Cristian Diaconescu: Ministerul de Externe este mult mai preocupat de promovarea poziţiei USL decât de cea a României

Un articol de: B1 TV - 23 Iul 2012, 08:11
Cristian Diaconescu: Ministerul de Externe este mult mai preocupat de promovarea poziţiei USL decât de cea a României Politică

Fostul ministru Cristian Diaconescu îl acuză pe Andrei Marga, actualul şef de la Externe, că este preocupat mai degrabă să reabiliteze imaginea USL, decât să dovedească Europei că România ştie ce înseamnă democraţia.

Consilierul prezidenţial avertizează că oficialii europeni pot lua măsuri drastice împotriva ţării noastre, măsuri care pot produce efecte împotriva românilor care muncesc în străinătate sau a tinerilor care vor să studieze peste graniţe.

Diaconesc menționează că Andrei Marga pune interesele social-liberalilor mai presus de imaginea României după ce Comisia Europeană a publicat un raport îngrijorător referitor la ţara noastră.

”Din păcate, în acest moment, Ministerul de Externe este mult mai preocupat de promovarea poziţiei USL decât de cea a României, s-au trimis instrucţiuni specifice oficiilor diplomatice, mulţi dintre diplomaţii de carieră au fost ameninţaţi în sensul de a face imposibilul pentru a demonstra ceea ce este, după opinia mea, imposibil de demonstrat” spune Diaconescu.

Sancţionarea României cu suspendarea dreptului la vot în Parlamentul European nu este acum un pericol real, crede fostul ministru, care a amintiti și de dezavantajele acestor măsuri.

Diaconescu îl critică pe Andrei Marga
Embed: