Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Diaconescu (PMP): În situație de criză, unii decidenți sunt disperați să dea numai vești bune. Știrea bună nefundamentată se întoarce împotriva celui care o transmite (VIDEO)

Cristian Diaconescu (PMP): În situație de criză, unii decidenți sunt disperați să dea numai vești bune. Știrea bună nefundamentată se întoarce împotriva celui care o transmite (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 23 Apr 2021, 00:23
Cristian Diaconescu (PMP): În situație de criză, unii decidenți sunt disperați să dea numai vești bune. Știrea bună nefundamentată se întoarce împotriva celui care o transmite (VIDEO) Politică

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a declarat joi seară, pentru B1 TV, că în situații de criză unii politicieni tind să dea vești bune, fără fundament, doar pentru a atrage electorat pentru propriile partide, omițând faptul că acele date ajung ulterior să se întoarcă împotriva lor.„Cred că dl Cîțu, premierul, e animat de bune intenții, dar cred că ar trebui, în egală măsură, să fie mult mai atent la ce informații i se dau și în ce măsură ele corespund cu realitatea de fapt”, a mai declarat liderul PMP.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Cristian Diaconescu: Cîțu e animat de bune intenții, dar ar trebui să fie mult mai atent la ce informații i se dau 

 

„Cred că într-o formă puerilă, care nu caracterizează oamenii de stat, într-o situație de criză sunt disperați să dea numai vești bune. Și pentru că ele nu se justifică, nici ei nu le elaborează, uitând de faptul că, de multe ori, o știre bună nefundamentată, ca să dea bine la tine-n partid pentru electoratul tău și mai puțin să se refere la situația de fapt, se întoarce mai devreme sau mai tâziu împotriva celui care o transmite.

Cred că dl Cîțu, premierul, e animat de bune intenții, dar cred că ar trebui, în egală măsură, să fie mult mai atent la ce informații i se dau și în ce măsură ele corespund cu realitatea de fapt. 

Explicații ceva mai serioase, clare, tehnice și asumarea unor probleme la un moment dat cred că ar face mult mai credibilă comunicare și, în acest fel, oamenii ar fi avertizați și cred că ar fi vaccinați ceva mai mulți”, a declarat președintele PMP, Cristian Diaconescu, în emisiunea ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Precizările vin în contextul în care premierul Florin Cîțu anunța recent că, până la finele lunii mai, am putea avea imunizată anti-COVID minim 35% din populația adultă a României. Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Dacă se păstrează calendarul de livrare a vaccinurilor, „vom putea vorbi de vaccinarea a 10 milioane de cetățeni în luna august în loc de luna septembrie. Am avansat lucrurile cu o lună. Totul depinde de noi, să mergem să ne vaccinăm”, a mai spus șeful Guvernului.

Cîțu a anunțat, în acest context, constituirea unui Comitet interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, comitet care a avut o primă ședință chiar azi.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Diaconescu,   PMP,   criza COVID-19