Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Diaconescu (PMP): Pandemia, un test de stres continuu pentru instituțiile oricărui stat. Trebuie să îți adaptezi politicile și strategiile în timp real (VIDEO)

Cristian Diaconescu (PMP): Pandemia, un test de stres continuu pentru instituțiile oricărui stat. Trebuie să îți adaptezi politicile și strategiile în timp real (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 29 Apr 2021, 23:17
Cristian Diaconescu (PMP): Pandemia, un test de stres continuu pentru instituțiile oricărui stat. Trebuie să îți adaptezi politicile și strategiile în timp real (VIDEO) foto: captură video PMP TV Politică

Fostul ministru Cristian Diaconescu, președintele PMP, a explicat că pandemia presupune o presiune continuă, astfel că este nevoie de profesioniști care să știe să răspundă, în timp real, din punct de vedere sanitar, politic și chiar și la nivel relații internaționale.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pandemia este un test de stres continuu pentru instituțiile oricărui stat, a subliniat Cristian Diaconescu (PMP)

 

În direct pe B1 TV, joi seară, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, fostul ministru a comentat situația din India, țară grav afectată de pandemia de COVID-19. De altfel, inclusiv România i-a trimis statului sud-asiatic un sprijin umanitar de urgență, constând în mai multe echipamente medicale.

„Este un test de stres continuu pentru instituțiile oricărui stat. Din acest punct de vedere, trebuie să îți adaptezi politicile și strategiile în timp real. Evident că ceea ce se întâmplă în India într-un fel era de așteptat, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți iei o pauză din acest punct de vedere. Da, controalele, Uniunea Europeană, din câte știu, astăzi au fost niște discuții în diverse instituții în legătură cu o limitare generalizată a accesului celor care vin din India, ca de altfel și plecarea în această zonă. Nu este o decizie luată. Pe de altă parte, este o zonă de comerț, de schimburi. India este una din marile puteri economice, dar este doar un exemplu. Ai nevoie în mod categoric de profesioniști care, în timp real, să știe să răspundă nu numai din punct de vedere sanitar, ci și din punct de vedere politic, iată, din punct de vedere al relațiilor internaționale, la această presiune a acestei pandemii, care este continuă, nu s-a diminuat”, a explicat președintele PMP.

Ajutorul de urgență oferit de România a constat în transferul cu titlu gratuit al unor echipamente medicale: 80 de concentratoare, 75 de butelii de oxigen și 20 dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat.

Citeşte mai multe despre:   India,   Cristian Diaconescu,   PMP