Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Diaconescu: Riscăm ca în 2016 să alegem pe unii despre care ne facem cruce când ne gândim cum au ajuns la putere (VIDEO)

Cristian Diaconescu: Riscăm ca în 2016 să alegem pe unii despre care ne facem cruce când ne gândim cum au ajuns la putere (VIDEO)

Un articol de: - 30 Ian 2015, 11:08
Cristian Diaconescu: Riscăm ca în 2016 să alegem pe unii despre care ne facem cruce când ne gândim cum au ajuns la putere (VIDEO) Politică

Fostul ministru de Externe si candidat PMP la alegerile prezidentiale Cristian Diaconescu a declarat, joi seară, în emisiunea “Sub semnul întrebării", de pe B1 TV, că acuzațiile care aduse Elenei Udrea și lui Adriean Videanu "sunt sprijinite pe probe".

"Astăzi s-au făcut niște acuzații despre care eu cred cu certitudine că sunt sprijinite pe probe. (...) Adriean Videanu este doar într-o etapă intermediară. Este o etapă asupra căreia se poate revoca sau nu, sau se poate lua o altă măsură. Ține de evoluția sistemului penal. Nu ține de stabilirea vinovăției", a spus fostul consilier prezidențial, joi seara, la B1 Tv.

Acesta consideră că, în prezent, clasa politică este chemată și pusă "în situația de a se explica și motiva în fața societății".

"Dacă explicațiile nu sunt credibile, indiferent dacă sunt vinovați sau nu, s-ar putea ca în 2016, nu că nu vom avea pe cine alege, să alegem pe unii despre care ne facem cruce când ne gândim cum au ajuns la putere", a mai precizat Cristian Diaconescu.

“Aș dori ca astfel de procese penale să fie operațiuni chiruegicale, cu 100% confirmare publică. Este foarte important!”, a concluzioneat fostul conilier prezidențial.


Cristian Diaconescu, despre reținerea lui Adriean Videanu