Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Ghinea anunţă că nu există consens în coaliţie în privinţa pensiilor speciale care ar trebui eliminate: "Cu cât ne apropiem mai mult de o decizie, cu atât problema se va acutiza"

Cristian Ghinea anunţă că nu există consens în coaliţie în privinţa pensiilor speciale care ar trebui eliminate: "Cu cât ne apropiem mai mult de o decizie, cu atât problema se va acutiza"

Un articol de: George Lupu - 09 Iun 2021, 23:09
Cristian Ghinea anunţă că nu există consens în coaliţie în privinţa pensiilor speciale care ar trebui eliminate: "Cu cât ne apropiem mai mult de o decizie, cu atât problema se va acutiza" foto: Facebook @ Cristian Ghinea Politică

Ministrul Proiectelor și Investițiilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat miercuri seara la Digi 24 că deși partidele din coaliție sunt de acord cu aplicarea principiului contributivităţii atunci când vine vorba despre pensiile speciale, nu există consens în privinţa categoriilor de pensii speciale care ar trebui eliminate. 

”Nu este consens cu ce categorii de pensii speciale să acoperim. Am avut nenumărate discuţii pe acest  subiect, dar, cu cât ne apropiem mai mult de o decizie, cu atât problema se va acutiza şi trebuie să avem discuţia asta public. 

Din punct de vedere al USR PLUS, toate pensiile speciale trebuie să fie pe masă. Avem nişte limite ale CCR, eu cred că aceste decizii ale CCR sunt greşite”, a adăugat ministrul. 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Ghinea