Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Preda: Vacanța de vară a Parlamentului European a coincis cu războiul politic declanșat de USL

Cristian Preda: Vacanța de vară a Parlamentului European a coincis cu războiul politic declanșat de USL

Un articol de: - 03 Sep 2012, 09:00
Cristian Preda: Vacanța de vară a Parlamentului European a coincis cu războiul politic declanșat de USL Foto: gazetanord-vest.ro Politică

Deputat în Parlamentul European și prim-vicepreşedinte PDL, Cristian Preda a declarat că vacanţa de vara a europarlamentarilor a luat sfârşit, iar această perioadă a coincis cu războiul politic declanșat de USL.

”Vacanţa de vară a Parlamentului European a luat sfârşit. Pentru deputaţii din România, perioada vacanţei a coincis cu războiul politic declanşat de setea de putere a USL”, scrie Cristian Preda pe blogul personal.

Europarlamentarul PDL crede că tensiunile din România vor fi în continuare subiect de discuţie între parlamentarii europeni, imaginea țării ieșind destul de șifonată din tentativa USL de suspendare a președintelui Băsescu.

”Sunt convins că tensiunile din ţară vor fi exportate şi în săptămânile care vin în instituţiile comunitare - în primul rând, în Parlamentul European - mai ales că deficitul de încredere suscitat de actuala majoritate a avut un ecou foarte puternic la scara Uniunii”, adaugă Cristian Preda.

Europarlamentarul anunţă că, începând de luni, îşi reia naveta săptămânală la Bruxelles şi Strasbourg, odată ce vacanța de vară a Parlamentului European a luat sfârșit.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   Parlamentul European