Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu atacă PSD după ce social-democaţii s-au luat la întrecere cu PNL privind cine abrogă mai repede recursul compensatoriu

Cristian Tudor Popescu atacă PSD după ce social-democaţii s-au luat la întrecere cu PNL privind cine abrogă mai repede recursul compensatoriu

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2019, 12:44
Politică

PSD încearcă să câștige capital de imagine. A pus în dezbatere rapidă în Parlament propunerile de abrogare a recursului compensatoriu și anulare a pensiilor speciale. Totul, în contextul în care PNL a anunțat asumarea răspunderii.

PSD pare însă că vrea să le-o ia înainte liberalilor. Asta pentru că social-democrații au pus pe ordinea de zi de luni a Camerei Deputaților, în regim de urgență, legile care prevăd abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea președinților de consilii județene și eliminarea supraaccizei, informează HotNews.ro. Totul a fost decis în ședința Biroului Permanent condus de Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD. 

 

CTP: "Să nu înlocuim unirea cu iubirea! Eu nu-i iubesc pe ACEȘTI OAMENI și nu mă unesc cu ei!"

 

Cristian Tudor Popescu spune că abrogarea recursului compensatoriu nu ar trebui inclusă în pachetul pe care guvernul vrea să-și asume răspunderea, pentru că aceasta trebuie scoasă din funcțiune câte mai repede.

 

CTP, despre demisia Vioricăi Dăncilă: "Dă semn de slăbiciune”

 

"Din partea PSD este evident o mișcare de o fățărnicie strigătoare la cer. Doresc să smulgă capital electoral după ce, cât au fost la guvernare și cu majoritate în Parlament, au stat bine mersi cu legea recursului compensatoriu, câtă vreme oamenii erau omorâți, tâlhăriți și violați. Acum s-au năpustit să le ia fața liberalilor pentru o ciozvârtă de capital politic.

Nu știu cât se va întinde povestea asta, pentru că, iată, PSD vine cu varianta lor și vor pretinde să fie această variantă luată în considerare în Parlament, liberalii vin cu asumarea răspunderii și probabil va avea loc o ciocnire acolo și asta înseamnă zile și zile în care se pot produce noi crime. Sunt toate premisele să dureze și o lună chestia asta, cu consecințe la care nu vrem să ne gândim", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 
Loading...