Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri crunte despre cine sunt PSD-iştii care pleacă din partid

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri crunte despre cine sunt PSD-iştii care pleacă din partid

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 24 Aug 2020, 17:07
Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri crunte despre cine sunt PSD-iştii care pleacă din partid Politică

Cristian Tudor Popescu şi-a aruncat o privire spre Congresul PSD, acolo unde Marcel Ciolacu a fost confirmat preşedintele cu "acte in regulă" al acestui partid. În ciuda acestor schimbări, CTP este de părere că "PSD n-o să câștige niciun vot, dimpotrivă, va mai pierde dintre votanți".

 

Gazetarul s-a referit la traseiştii din politică

 

Jurnalistul a vorbit despre oamenii care pleacă din PSD şi l-a oferit drept exemplu pe Daniel Breaz. "Uitați-vă cine sunt cei care pleacă din PSD acum. Domnul Breaz, care a fost cât se poate de în acord cu politica domnului Dragnea. Câtă vreme a fost domnul Dragnea șef la PSD, domnul Breaz combătea pe ideile respective, în calitate și de ministru al Culturii. Acum ce spune domnul Breaz? "PSD e un partid slab, incoerent, fără strop de logică în decizii". Așa zice domnul Breaz de la PSD. Fruntaș pesedist, de primă linie, nu un membru oarecare de partid", a spus CTP la Digi24.

 

CTP: "Ciolacu încearcă să opereze pe hoitul politic al lui Dragnea"

 

Cristian Tudor Popescu a descris plastic stilul lui Marcel Ciolacu de a face politică în PSD. "Ciolacu încearcă să opereze pe hoitul politic al lui Dragnea, încercând să păstreze ceva din atracțiozitatea retoricii de care vă vorbeam - "cocaina" lui Dragnea și în același timp să spună „Domne, noi ne-am schimbat la față, noi acum suntem europeni!”. Nu ține! N-o să câștige niciun vot, dimpotrivă, va mai pierde dintre votanții ăia pe care îi avea la europarlamentare, ăia pe care i-a avut la prezidențiale – 23, 24 la sută. El trebuie să-i conserve", a mai zis CTP pentru sursa amintită.