Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristian Tudor Popescu i-a făcut praf pe Cristian Popescu Piedone şi pe alegătorii lui

Cristian Tudor Popescu i-a făcut praf pe Cristian Popescu Piedone şi pe alegătorii lui

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Sep 2020, 15:34
Cristian Tudor Popescu i-a făcut praf pe Cristian Popescu Piedone şi pe alegătorii lui Politică

Gazetarul s-a arătat foarte dezamăgit după ce Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță în Dosarul Colectiv, a câştgat alegerile pentru Primăria Sectorului 5. Fostul edil al Sectorului 4 i-a învins, astfel, pe Cristian Băcanu, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS, şi pe Daniel Florea, de la PSD.

 

CTP spune că bucureştenii din cartierele Rahova şi Ferentari sunt votanţii lui Piedone

 

Jurnalistul a notat, pentru republica.ro, că alegătorii n-au ţinut deloc cont de probleme cu Justiţia ale celui inculpat în urma tragediei din clubul Colectiv, unde au murit 64 de oameni. "Unii dintre locuitorii sectorului 5 al Capitalei se vor fi simțit lezați de afirmațiile subsemnatului privind nepăsarea dumnealor față de morții și chinuiții Colectiv, rezultat al sărăciei, lipsei de educație și vulnerabilității la fake news. Evident, nu mă refeream la toți locuitorii sectorului 5, ci la votanții miserupiști de justiție, moralitate și omenie ai lui Popescu Piedone. Ei sunt și localizabili cu precizie – dincolo de linia str. Sebastian, adică Rahova și Ferentari. În partea dinspre centru a sectorului 5, P. Piedone n-a câștigat nicio secție de votare", a scris Cristian Tudor Popescu pentru sursa amintită.

 

CTP dezvăluie că a stat pe o stradă rău-famată din Ferentari

 

Gazetarul a menţionat că n-a precizat aceste lucruri cu aroganţă sau din disperţ pentru locuitorii acestor zone ai Capitalei. "Și n-am vorbit din avion, cum afirmă cei supărați, cunosc Rahova și Ferentari, am și stat o perioadă pe str. Iacob Andrei. Așa că înțeleg foarte bine cum a fost votat acolo un participant la crimă, condamnat la 8 ani și 6 luni închisoare", a mai zis CTP. 

 

Piedone s-a prezentat, miercuri, la Curtea de Apel București

 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

Cristian Popescu Piedone s-a prezentat, miercuri, la Curtea de Apel București, unde se judecă primul termen din faza de apel a dosarului Colectiv. Pe treptele instanței, Piedone a declarat în fața jurnaliștilor că este nevinovat, iar condamnarea la opt ani și șase luni de închisoare cu executare, pronunțată în prima fază a procesului, a fost pronunțată la un "ordin" primit de judecător.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Popescu Piedone,   Cristian Tudor Popescu