Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cristoiu: Dragnea știe să fie de o perfidie nemaipomenită. Aparent moare de grija lui Victor Ponta, dar în realitate i-a administrat o lovitură de imagine echivalentă unei înjunghieri pe la spate

Cristoiu: Dragnea știe să fie de o perfidie nemaipomenită. Aparent moare de grija lui Victor Ponta, dar în realitate i-a administrat o lovitură de imagine echivalentă unei înjunghieri pe la spate

Un articol de: - 20 Sep 2015, 11:22
Cristoiu: Dragnea știe să fie de o perfidie nemaipomenită. Aparent moare de grija lui Victor Ponta, dar în realitate i-a administrat o lovitură de imagine echivalentă unei înjunghieri pe la spate Foto: B1 TV Politică

Pe 17 septembrie Victor Ponta a fost trimis în judecată de către DNA. Acest lucru nu avea cum să surprindă pe cineva, crede Ion Cristoiu, având în vedere că încă din 5 iunie, când s-a declanșat operațiunea ”Să-i dăm lui Klaus Iohannis Guvernul Meu!”, era evident că Afacerea va fi dusă la capăt indiferent de costurile politice și sociale.

Faptul că a fost trimis în judecată pentru Ponta ar trebui să fie floare la ureche, dat fiind că alții, precum Viorel și Andrei Hrebenciuc, Elena Udrea, Adrian Sârbu, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu și Alina Bica, au ajuns chiar să facă pușcărie.

”Dacă ne gîndim că Victor Ponta e ditamai bărbatul, dar mai ales ditamai luptătorul politic, e greu să ni-l imaginăm în aceste zile destrămat sufletește, zăpăcit, confuz, speriat, căzut într-o stare de prostrație la gîndul c-a fost trimis în judecată”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

Totuși, aflat la Conferința județeană a PSD în pregătirea Congresului PSD, Dragnea a zis despre Ponta că ”Este important să îşi pună ordine în gânduri şi să aibă capacitatea să treacă cu bine prin aceste momente foarte grele pentru el şi să simtă totuşi că de la partid are un suport.”

Despre Victor Ponta s-au spus și se spun multe lucruri compromițătoare de către dușmanii săi. Nimic nu întrece însă la acest capitol felul în care amicul Liviu Dragnea l-a prezentat PSD-iștilor de la Brașov pe Victor Ponta după trimiterea în judecată. Un om prăbușit sufletește, care trebuie să-și pună ordine în gînduri, care are nevoie de sprijinul partidului în aceste momente grele”, continuă Cristoiu.

În acest context, jurnalistul se întreabă ce ar fi făcut bărbatul Victor Ponta dacă ar fi ajuns să stea 72 de zile în pușcărie precum femeia Elena Udrea: ” Păi, dacă o simplă trimitere în judecată i-a provocat bărbatului Victor Ponta o asemenea stare sufletească și intelectuală, ce s-ar fi întîmplat cu el dacă ar fi făcut 72 de zile de închisoare ca femeia Elena Udrea? S-ar fi sinucis?”.

”S-o recunoaștem: Liviu Dragnea știe să fie de o perfidie nemaipomenită. Aparent moare de grija lui Victor Ponta. În realitate i-a administrat lui Victor Ponta o lovitură de imagine echivalentă unei înjunghieri pe la spate: O simplă trimitere în judecată l-a pus la pămînt pe cel despre care se spune că e premierul României”, mai scrie jurnalistul.

Dragnea i-a aplicat o adevărată lovitură lui Ponta arătându-l ca pe un om dărâmat pentru ca acum lumea să se întrebe de ce ar vota un om atât de slab.

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   trimitere in judecata,   DNA,   PSD,   Udrea