Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării: După aprobarea bugetului, vom da drumul la o finanțare de 380 milioane lei pentru cadastrare sectorială, cu 2.371 de UAT-uri beneficiare (VIDEO)

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării: După aprobarea bugetului, vom da drumul la o finanțare de 380 milioane lei pentru cadastrare sectorială, cu 2.371 de UAT-uri beneficiare (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Feb 2021, 12:20
Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării: După aprobarea bugetului, vom da drumul la o finanțare de 380 milioane lei pentru cadastrare sectorială, cu 2.371 de UAT-uri beneficiare (VIDEO) foto: Facebook @ Cseke Atilla Politică

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, a anunțat vineri că, după aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021, Guvernul va demara o finanțare de 380 de milioane de lei pentru cadastrare sectorială la nivelul țării, inițiativă de care vor beneficia 2.371 de unități administrativ-teritoriale.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Cseke Atilla, ministrul Dezvoltării, despre programul de cadastrare sectorială. Câte UAT-uri vor beneficia de această inițiativă

 

„De asemenea, am anunțat că după aprobarea Legii bugetului de stat vom da drumul la o finanțare semnificativă de 380 de milioane de lei la nivelul țării pentru cadastrare sectorială. Asta înseamnă un număr de 2.371 de UAT-uri beneficiare, care vor putea face cadastrare sectorială. Asta înseamnă pe anumite sectoare, care au fost determinate de aceste UAT-uri. Se face cadastrare completă și se rezolvă problema proprietății din punct de vedere al cadastrului. Este un program național important, pe lângă cel pe care îl avem la cadastru pe Programul Operațional Regional”, a declarat Cseke Atilla, vineri, la Palatul Parlamentului.

Cu această ocazie, ministrul Dezvoltării a vorbit și despre programul construcției de creșe, dar și despre obiectivele de investiții ale CNI.

„O să lansăm acest program al construcției de creșe în țară, pentru că e o necesitate stringentă. Suntem pe ultimul loc în Europa în privința numărului de locuri disponibile în creșe. Suntem în faza de proiectare a celor trei proiecte-tip de creșe pentru patru grupe, șase grupe și 10 grupe de copii, pentru a putea să îl trecem prin faza de avizare din punct de vedere tehnic, după care poate să urmeze punerea la dispoziție de către UAT-uri a terenurilor disponibile pentru aceste construcții de creșe”, a mai spus demnitarul.

Citeşte mai multe despre:   Cseke Attila,   Ministerul Dezvoltarii,   cadastrare sectoriala