Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cseke Attila: Vor putea fi reluate în vară competițiile sportive în stadionul Giulești din Capitală. Arena, finalizată în proporție de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună (FOTO)

Cseke Attila: Vor putea fi reluate în vară competițiile sportive în stadionul Giulești din Capitală. Arena, finalizată în proporție de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 06 Mai 2021, 17:42
Cseke Attila: Vor putea fi reluate în vară competițiile sportive în stadionul Giulești din Capitală. Arena, finalizată în proporție de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună (FOTO) foto: Facebook @ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei Politică

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat că din vară vor putea fi reluate competițiile sportive în stadionul Giulești din București. Lucrările la arena cu 14.000 de locuri în tribune, spune el, sunt finalizate în proporție de 90%.


foto: Facebook @ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 

 

Ce a spus Cseke Attila despre stadionul Giulești

 

„Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, și vor putea fi reluate în vară competițiile sportive în stadionul Giulești din Capitală! A fost un prilej de bucurie să vizitez astăzi lucrările arenei Rapid din București, o investiție importantă, în valoare de aproape 165 milioane de lei, finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Arena, finalizată în proporție de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună, va fi conformă cu normele UEFA, și va putea găzdui astfel competiții sportive naționale și internaționale. Cu un efort comun, împreună, putem reveni la bucuria de a susține echipele sportive și din tribune!”, a declarat, joi, ministrul Cseke Attila.


foto: Facebook @ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 

 

Proiectul a costat 39,49 de milioane de euro, iar arena va fi încadrată în nivelul 4 de clasificare UEFA. Dintre cele 14.050 de locuri, 250 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor lor. Suprafața desfășurată se întinde pe 40.522 mp, potrivit Digisport.ro.


foto: Facebook @ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 

 

Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline, precum haltere, box, lupte / judo / karate, tenis / volei / baschet, atletism, dar va avea și pistă, și săli de forță sau recuperare. Totodată, cuprinde spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică, dar și spații administrative.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!


foto: Facebook @ Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei 

 

În prezent, Rapid București ocupă a doua poziție în playoff-ul ligii secunde și are mari șanse să revină pe prima scenă a fotbalului românesc din sezonul viitor. Dacă următoarea clasată, CS Mioveni, este la o distanță de patru puncte, liderul U Craiova 1948 are trei puncte peste formația giuleșteană.

 

Ministrul Cseke Attila: "Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, și vor putea fi...

Publicată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pe Joi, 6 mai 2021