CTP: Dăncilă a progresat în materie de tupeu și de prostit în față. S-a antrenat bine doamna!

CTP: Dăncilă a progresat în materie de tupeu și de prostit în față. S-a antrenat bine doamna!

Viorica Dăncilă a progresat în materie de tupeu și de prostit în față, este concluzia la care a ajuns Cristian Tudor Popescu, după conferința de presă susținută joi de candidata PSD la prezidențiale.

„Ceea ce mă face să intervin este progresul realizat în materie de tupeu, de prostit în față, de minciună sfruntată al doamnei Dăncilă. Deci spune că ea niciodată, e întrebată în legătură cu votarea Adinei Vălean, ea nu va ridica nicio obiecție împotriva unui român care urmează să ocupe o funcție înaltă în Europa. Am înțepenit! Acest guvern condus de doamna asta a hăituit-o pur și simplu până în ultima clipă pe Laura Codruța Kovesi. Ne amintim, lăsând la o parte ce a făcut Tudorel Toader cu scrisorile alea, doamna Dăncilă însăși a spus până în ultimul moment că guvernul nu o sprijină pe Laura Codruța Kovesi. Și acum pronunță aceste cuvine! E un progres. O să ajungă să spună într-o zi: ”nu vedeți ce brunetă sunt?!” Cred, pe linia asta”, a susținut Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Gazetarul a ținut apoi să demonteze o serie de minciunii gogonate spuse de Dăncilă: „Niște minciuni încremenitoare! S-a antrenat bine doamna. PSD a dus România în NATO! PSD a dus România în NATO?! În NATO, România nici acum nu știu dacă era intrată dacă nu mureau cei aproximativ 3.000 de oameni la World Trade Center, în 2001. Din acel moment până atunci nu eram nici măcar pe lista de așteptare, atunci am fost luați în considerare din punct de vedere geostrategic. Apoi, PSD a dus România în UE. Știți cine a făcut-o? Emil Constantinescu, cu un gest pe care l-am criticat dur atunci și nu regret, pentru că eu sunt gazetar, nu sunt om politic, dar Emil Constantinescu a dat atunci drept de survol avioanelor americane să bombardeze Iugoslavia. Pentru asta a venit Tony Blair la București și în Parlamentul României a spus: ”mulțumesc pentru ce ați făcut pentru noi și, în consecință, România va intra în UE”. Și s-a ținut de cuvânt, din momentul ăla România a fost pusă pe șine și a trecut prin toate procedurile cu atâtea concesii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe