Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cum arată o EXECUȚIE în CEx-ul PSD: "Firea și Olguța își fac semn care să vorbească și apoi omoară și defăimează. Am luat o foaie și am jucat Riți-Piți..." (VIDEO)

Cum arată o EXECUȚIE în CEx-ul PSD: "Firea și Olguța își fac semn care să vorbească și apoi omoară și defăimează. Am luat o foaie și am jucat Riți-Piți..." (VIDEO)

Un articol de: - 16 Iun 2017, 10:25
Cum arată o EXECUȚIE în CEx-ul PSD: "Firea și Olguța își fac semn care să vorbească și apoi omoară și defăimează. Am luat o foaie și am jucat Riți-Piți..." (VIDEO) Politică

Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a dezvăluit într-o conferință de presă cum au loc ședințele de CEx ale PSD în care sunt "executați" membrii care nu sunt de acord cu ce vrea președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Circul acolo stă cam în felul următor - un grup foarte restrâns popularizează soluția, deci omul ăsta trebuie îndepărtat, ori este agent SIE, SRI, KGB, nu știu ce o fi spus că este domnul Grindeanu, ce fel de agent, în fine, șeful unei structuri foarte periculoase ca să concluzionăm.
După care începe discuția, ordinea cuvântărilor este foarte bine selectată, se începe pe ranguri, adică dacă nu începe doamna Firea începe doamna Olguța, depinde cum își fac semn, încep amândouă, încep să lovească, lovesc în persoana respectivă, devine mirosul de sânge din ce în ce mai pregnant în această sală. Nu e de râs! 

Cum se desfășoară CEx-ul în PSD: "Firea și Olguța își fac semn care să vorbească și apoi omoară și defăimează. Am luat o foaie și am jucat Riți-Piți..."

După care începe fiecare să ia cuvântul, rând pe rând, și să lovească în acea persoană rând pe rând stimulându-și imaginația. Unii vin cu dicționarul, că cunosc vreo 2-3 pe acolo care nu au trecut decât foarte rar pe la școală. Dar nu contează, injurii se găsesc, injurii se găsesc slavă domnului cu ghiotura. 
După care se supune la vot, fiecare alege soluțiile radicale, adică îl dăm jos de acolo, de acolo și de acolo, îl omorâm și la urmă îl și defăimăm complet ca să nu folosesc un cuvânt vulgar. După care apare liderul și spune nu, sunt de acord cu a b c d, dar fără defăimare. Deci cu asta nu mai sunt de acord pentru că.

Și apare o dispută între polițistul bun vezi Dragnea și ceilalți polițiști foarte răi și se dau soluții. <>.

Și gata, circul ia sfârșit, omul este umilit la propriu, i se aduc tot felul de învinuiri pe care nici nu vi le imaginați decât dacă vă aduceți la berăria de după stadion, la fel se discută. Și este asasinat într-o manieră cât se poate de evidentă. Asta este manieră sub Liviu Dragnea.

A trecut și domnul Zgonea pe acolo, a trecut și domnul Ponta pe acolo, a trecut și domnul Geoană pe acolo, a trecut și Mihai Chirica pe acolo, a trecut și Grindeanu și vor mai trece probabil și alții atâta timp cât Dragnea conduce acest partid. Acesta este adevărul cât se poate de franc a ceea ce intuiesc că s-a întâmplat acolo. Puteți să îl sunați și pe premier să vă spună și poate să mă și contrazică pentru că accept cu mare bucurie și aș fi bucurus să știu că a fost altfel, ceea ce mă îndoiesc. 

I-am dat un mesaj, nu știu dacă a ajuns acolo pentru că am auzit că și-a mai schimbat numerele de telefon, prin care l-am rugat să facă ce am făcut și eu. Am luat o foaie și am jucat Riți-Piți așteptând să treacă cei 40-50 de oameni care au vorbit acolo. M-am gândit la lucruri frumoase, nu am înțeles nici un sfert din ce au spus pentru că mintea mea era total deconectată de la acele cuvinte vulgare", a afirmat Chirica.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea,   olguta vasilescu,   Gabriela Firea,   Sorin Grindeanu