Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cum justifică preşedintele Comisiei de Muncă indemnizaţia care va fi acordată jandamilor: "Stau de dimineaţă în ploaie şi ascultă cum suflă unii în vuvuzelă"

Cum justifică preşedintele Comisiei de Muncă indemnizaţia care va fi acordată jandamilor: "Stau de dimineaţă în ploaie şi ascultă cum suflă unii în vuvuzelă"

Un articol de: B1.ro - 06 Mar 2018, 22:20
Cum justifică preşedintele Comisiei de Muncă indemnizaţia care va fi acordată jandamilor: "Stau de dimineaţă în ploaie şi ascultă cum suflă unii în vuvuzelă" Politică

Declaraţie halucinantă a preşedintelui Comisiei de muncă, deputatul PSD Adrian Solomon, cu privire la motivele pentru care jandarmii vor primi spor pentru intervenţii.

El a afirmat marţi că în şedinţa comisiei au fost mărite grilele pe anumite domenii, astfel că s-au acordat măriri de 10-15%.

„S-au mărit grilele pe anumite domenii astfel încât să nu mai iasă în urma măririi cu 25% de la 1 ianuarie din grilă şi să piardă la salariu. Am reglat acest lucru, câteva funcţii de director care erau foarte mari şi nu am putut să le mărim. Au fostă măriri între 10 şi 15%”, a spus Adrian Solomon, potrivit news.ro.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Referitor la situaţia poliţiştilor, acesta a afirmat că orele suplimentare vor fi plătite cu 75% din solda de bază, în condiţiile în care se încadrează într-o limită de 3%.
„Am votat astăzi (marţi, n.r.) ca orele suplimentare să fie plătite cu 75% din solda lor de bază, în condiţiile în care se încadrează într-o limită de 3%, să nu fie un festival de ore suplimentare, ai nu ai treabă, te duci la serviciu (...) Până acum orele suplimentare se compensau cu timp liber. În momentul de faţă, plătindu-se, există posibilitatea să exagereze cu orele suplimentare”, a declarat deputatul PSD.

Adrian Solomon a explicat şi că “jandarmii vor avea indemnizaţie de 10% pentru intervenţii, pentru că stau de dimineaţă în ploaie şi ascultă cum suflă unii în vuvuzelă”.

Adrian Solomon (Foto: Facebook)
 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   jandarmi,   vuvuzelă