Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Curajosul Iordache a fugit de jurnaliști, ca să scape de întrebările pe tema abuzului în serviciu (VIDEO)

Curajosul Iordache a fugit de jurnaliști, ca să scape de întrebările pe tema abuzului în serviciu (VIDEO)

Un articol de: - 01 Noi 2017, 14:25
Politică

Nu s-a mai discutat nimic miercuri despre abuzul în serviciu, după ce scenariul PSD-ului, prin care se încerca redefinirea faptei, a fost dat în vileag. Deşi era pe ordinea de zi a comisiei speciale din Parlament, subiectul a fost scos în ultimul moment. Luat la întrebări, șeful comisiei, Florin Iordache, a avut o ieşire nervoasă.

Marți, Iordache anunțase că există 14 sau 15 variante de prag la abuzul în serviciu, una dintre ele fiind de 19.000 de lei. ”Un prag minimal nu cred că deranjează pe nimeni”, a mai spus social-democratul atunci.

Ulterior, Digi24 a anunțat că aleşii ar vrea să modifice cu totul definiția abuzului în serviciu, astfel încât dacă nu există dare sau luare de mită să nu existe nici încălcarea legii. Faptul că informația a ajuns în presă se pare că i-a determinat pe parlamentarii coaliției să se regrupeze.

Încă din iarnă s-a discutat impunerea unui prag pentru abuzul în serviciu. Atunci a fost adoptată controversata Ordonanță 13, care prevedea un prag de 200.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

Prejudiciul în dosarul în care este vizat Liviu Dragnea este de 109.000 de lei.

Curajosul Iordache a fugit de jurnaliști, ca să scape de întrebările pe tema abuzului în serviciu

 
 
 
Loading...