Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică CUTREMUR în PNL: NUME grele din partid, pe FĂRAȘ! Liderii de filiale vor fi supuși EVALUĂRILOR! “Nu-i așteaptă deloc vești bune”

CUTREMUR în PNL: NUME grele din partid, pe FĂRAȘ! Liderii de filiale vor fi supuși EVALUĂRILOR! “Nu-i așteaptă deloc vești bune”

Un articol de: - 11 Apr 2018, 13:36
CUTREMUR în PNL: NUME grele din partid, pe FĂRAȘ! Liderii de filiale vor fi supuși EVALUĂRILOR! “Nu-i așteaptă deloc vești bune” Politică

Filialele PNL cu probleme la capitolul reorganizare sau cele zgudite de conflicte între diverși lideri locali, vor fi supuși unui amplu process de evaluare.

Conform unor surse  din conducerea PNL, dacă pentru parlamentarii rebeli, astăzi la BEX, se va  introduce o formă de  regulament intern  pentru discutarea, susținerea și  depunerea  noilor inițiative  legislative de  sorginte liberală,  în cazul liderilor de filiale, procedura de evaluare și posibilele consecințe negative pentru  actualii lideri de filiale vor avea efecte pe termen mediu și lung.

"Se vor face evaluări al filialelor, trimestrial, în conformitate cu noile criterii introduse la ultimul Consiliu Național. Unde vom avea două evaluări negative consecutive, vom trece la reorganizări și schimbări la nivelul conducerilor acestora. Nu putem să continuăm cu aceeși echipă dacă nu dăm semne de revenire, nu sunt atrași noi membri în partid și doar ne agățăm de funcții", au explicat surse citate de stiripesurse.ro.

În privința situației din Capitală, vizați de evaluări sunt liderii de la nivelul sectoarelor 1, 5 și 6, pe care nu-i așteaptă deloc vești bune.  Aceștia  au trecut deja  printr-o evaluare a  conducerii centrale, deloc pozitivă pentru ei, pe fondul antecedentelor de colaborare locală cu PSD. Potrivit surselor citate, în ciuda recomdărilor conducerii naționale de a înceta relația cu PSD la nivelul consiiilor de sectoare,  s-au înregistrat noi cazuri în care consilierii liberali au votat cot la cot cu cei  social-democrați.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Stiri Bucuresti