Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dacian Cioloș, despre înscrierea sa în PNL: Nu știu ce se va întâmpla după sfârșitul mandatului acestui Guvern (VIDEO)

Dacian Cioloș, despre înscrierea sa în PNL: Nu știu ce se va întâmpla după sfârșitul mandatului acestui Guvern (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Iun 2016, 19:46
foto: b1.ro Politică

Premierul Dacian Cioloș a dat declarații după întrevederea pe care a avut-o cu membrii Partidului Național Liberal, vorbind atât despre subiectele dezbătute în cadrul acestei întâlniri, cât și despre posibilitatea afilierii acestuia în PNL.

"Am discutat de ceea ce ne propunem să facem în perioada următoare și modul în care putem conlucra. Ne dorim sprijinul PNl în Parlament pentru anumite proiecte care sunt în Parlament la fel cum ne dorim și sprijinul altor partide politice. Am răspuns acestei inițiative și am trecut în revistă și nemulțumiri pe care PNL le are vizavi de anumite proiecte sau anumite acțiuni ale Guvernului în care ne-am explicat deciziile pe care le-am luat, dar am discutat și despre ceea ce ne propunem în continuare", a declarat prim-ministrul.

"Legat de modul cum au acționat anumiți reprezentanți ai Guvernului în teritoriu la nivel de prefectură, am luat anumite măsuri până acum. Acolo unde am constatat disfuncționalități legate de depolitizarea administrației publice am explicat că sunt anumite măsuri pe care le-am luat, însă nu putem în câteva luni de zile să schimbăm pe toată lumea. În administrația noastră, din păcate, o mare parte dintre cei care ocupă sau au ocupat funcții de conducere o fac pentru sprijinul politic. Eu am spus foarte clar că mi-am asumat un mandat de prim-ministru în anumite condiții. Mi-am luat un angajament clar, mi-am dat un cuvânt și îmi țin cuvântul. Până la sfârșitul mandatului acestui Guvern am spus că nu o să mă înscriu într-un partid, că nu o să îmi fac un partid și că nu o să mă înscriu la alegerile parlamentare", a adăugat Cioloș.

"Nu vreau să fac nicio afirmație legată de ce se va întâmpla după aceea pentru că pur și simplu nu știu. Nu am proiecte ascunse, nu am agendă ascunsă", a specificat acesta.

Dacian Cioloș, despre înscrierea sa în PNL: Nu știu ce se va întâmpla după sfârșitul mandatului acestui Guvern

 

Citeşte mai multe despre:   premier,   PNL,   partid,   Guvern
 
 
Loading...