Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dacian Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, absolut inacceptabil

Dacian Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, absolut inacceptabil

Un articol de: Elena Stanciu - 14 Apr 2021, 12:15
Dacian Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, absolut inacceptabil Foto: Facebook / Dacian Ciolos Politică

Dacian Cioloș, liderul PLUS, susține, într-o postare pe Facebook, că modul în care Florin Cîțu a procedat cu privire la demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății ”este absolut inacceptabil”.

 

Prima reacție a lui Dacian Cioloș după ce Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății 

 

”Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, este absolut inacceptabil.

Din păcate, în aceste zile sunt în recuperare medicală și nu pot interveni public.

Vom avea imediat o ședință a conducerii Alianței USR PLUS și vom decide împreună ce vom face. Dragoș Tudorache, președintele executiv PLUS, va exprima punctul nostru de vedere public în orele următoare”, a scris Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș: Modul în care a procedat Florin Cîțu, înaintând președintelui Klaus Iohannis cererea de demitere a lui Vlad Voiculescu fără consultarea conducerii Alianței USR PLUS și a Coaliției, absolut inacceptabil

Vlad Voiculescu a fost demis, miercuri, din funcția de ministru al Sănătății, printr-o decizie a premierului Florin Cîțu. În același timp, a fost demisă și Andreea Moldovan din funcția de secretar de stat în cadrul instituției pe care a condus-o Voiculescu. S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Decizia vine la o zi după ce Andreea Moldovan a semnat un ordin care prevede schimbarea criteriilor de carantinare a localităților, ordin publicat în Monitorul Oficial, dar despre care Florin Cîțu nu ar fi fost informat. Aceasta este picătura care a umplut paharul în condițiile în care Voiculescu și Moldovan s-au aflat în centrul mai multor controverse în ultima perioadă. 

O reacție dură a venit și din partea liderului deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu. ”E o surpriză, din punctul meu de vedere, faptul că a fost demis fără o discuție în coaliție”, a declarat Moșteanu, miercuri, la Parlament, precizând că, în acest moment, toate variantele sunt luate în calcul, inclusiv cea în care USR-PLUS ar putea ieși de la guvernare.

 

Citeşte mai multe despre:   Dacian Ciolos,   Florin Citu,   Vlad Voiculescu