Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întâlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar liderul PLUS nu a mai venit / Replica lui Ponta: "Nu-i nimic, eu tot cu Cioloș votez!" (FOTO EXCLUSIV)
Exclusiv

Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întâlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar liderul PLUS nu a mai venit / Replica lui Ponta: "Nu-i nimic, eu tot cu Cioloș votez!" (FOTO EXCLUSIV)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Iun 2019, 15:20
Daciana și Victor Ponta, împreună cu Dacian Cioloș, ar fi trebuit să aibă o întâlnire privată cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar liderul PLUS nu a mai venit / Replica lui Ponta: "Nu-i nimic, eu tot cu Cioloș votez!" (FOTO EXCLUSIV) Politică

EXCLUSIV ONLINE // Întâlnirea de la Bruxelles dintre Victor Ponta și Dan Barna, mediatizată în presa românească în urma apariției unei fotografii cu cei doi, nu a fost o simplă întâmplare. Deși aceștia au ținut să precizeze atunci că a fost vorba doar de o întâlnire protocolară, ce a ținut mai mult de discuții privind moțiunea de cenzură, lucrurile par a fi mult mai complexe.

Vineri, în cadrul iCEE.fest 2019, ar fi trebuit să aibă loc o nouă piesă din scena colaborării dintre "Pro-România" și "Alianța USR-PLUS". Astfel, Lucian Despoiu, care deține agenția de consultanță politică Majoritas, a organizat o întâlnire ferită de ochii presei, în zona VIP, între Daciana și Victor Ponta și liderul PLUS, Dacian Cioloș. La întâlnire trebuia să participe și Salim Ismail (co-fondatorul „Singularity University”), vedeta din acest an de la iCEE.fest.

VEZI AICI CE DECLARA LUCIAN DESPOIU LA iCEE.fest 2019

Ceva s-a întâmplat, pentru că până la urmă la întâlnire nu au mai ajuns decât Daciana și Victor Ponta. Cei de aici au confirmat pentru echipa B1.ro că ar fi trebuit să ajungă și Dacian Cioloș. Ulterior, acesta a anunțat că întârzie 25 de minute și, până la urmă, nu a mai venit de loc. Cel mai probabil, pentru că informația a ajuns la presă, Cioloș s-a răzgândit.

VEZI AICI PREZENTAREA LUI SALIM ISMAIL LA iCEE.fest 2019

Cei de aici au declarat pentru echipa B1.ro că atunci când a aflat că Cioloș nu mai vine, Ponta ar fi făcut haz de necaz: "nu-i nicio problemă, eu tot cu Cioloș votez", ar fi declarat acesta, spre amuzamentul celor prezenți.

DACIANA ȘI VICTOR PONTA, IEȘIND DIN ZONA VIP DE LA iCEE.FEST - FOTO EXCLUSIV B1.RO

Evenimentul iCEE.fest 2019: Upgrade 100 se desfășoară la București, pe 13 și 15 iunie, și reunește câteva dintre celee mai importante figuri din zona de inovație și tehnologie.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

DACIANA ȘI VICTOR PONTA, IEȘIND DIN ZONA VIP DE LA iCEE.FEST - FOTO EXCLUSIV B1.RO

Citeşte mai multe despre:   iCEE.fest,   Daciana Ponta,   Victor Ponta,   Dacian Cioloş,   Dan Barna,   lucian despoiu