Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Barna, despre campania de vaccinare: E foarte clar că e nevoie de sprijinul fiecărei componente a societății – partide politice, sindicate, biserică (VIDEO)

Dan Barna, despre campania de vaccinare: E foarte clar că e nevoie de sprijinul fiecărei componente a societății – partide politice, sindicate, biserică (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 07 Iun 2021, 11:59
Dan Barna, despre campania de vaccinare: E foarte clar că e nevoie de sprijinul fiecărei componente a societății – partide politice, sindicate, biserică (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Politică

Vicepremierul Dan Barna, lider al USR, a declarat luni că va propune în ședința coaliției de guvernare prezentarea unui raport săptămânal cu privire la felul în care se desfășoară campania de vaccinare anti-COVID-19. În acest context, Barna a făcut apel la implicarea cât mai multor segmente ale societății în promovarea vaccinării, și a dat exemplul formațiunilor politice, sindicatelor și bisericii.

 

Dan Barna: O să propun să avem săptămânal un raport la ședința de coaliție privind evoluția campaniei de vaccinare

 

„O să propun să avem săptămânal un raport la ședința de coaliție privind evoluția campaniei de vaccinare, pentru că e foarte clar că e nevoie de sprijinul fiecărei componente a societății – partide politice, sindicate, biserică – pentru ca această campanie de vaccinare să meargă mai departe și să-și atingă obiectivele. Voi solicita colegilor din coaliție să avem un raport săptămânal, tocmai pentru a încerca să ne calibrăm eforturile”, a spus Barna.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Barna: Vaccinarea e singura soluție pentru a putea să ieșim din această logică de restricții

 

Liderul USR a amintit astfel de campania paralelă pro-vaccinare, lansată de USR PLUS și a susținut că astfel de inițiative ar trebui să vină și din partea altor partide sau din rândul societății civile.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

„USR PLUS a lansat o campanie complementară și am făcut apel la toate celelalte partide și organizații civice, sociale, religioase să dezvolte campanii proprii pentru a ajunge cât mai aproape de cetățeni și pentru a reuși să avem rezultatele pe care ni le-am propus. Nu există altă soluție, vaccinarea e singura soluție pentru a putea să ieșim din această logică de restricții pe care ne-o impune pandemia actuală”, a mai declarat Dan Barna.

Despre campania paralelă pentru susținerea vaccinării a vorbit recent și profesorul de sănătate publică Răzvan Cherecheș, care a acuzat USR-PLUS că politizează campania de vaccinare anti-COVID-19

„Un partid/coaliție (la guvernare) care alocă resurse (timp, energie, materiale, ...) pentru o campanie proprie privind stimularea vaccinării, va crea doar zgomot și confuzie, în loc să ajute!”, este de părere Cherecheș.

Citeşte mai multe despre:   Dan Barna,   campanie de vaccinare,   vaccinare anti-COVID-19