Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Barna, o nouă controversă. Ce au în comun șeful USR, Viorica Dăncilă și un fost șef SIE. Stelian Negrea: Bună afacere face OMV Petrom, cumpărând la bucată politicieni români și în special prim-miniștri

Dan Barna, o nouă controversă. Ce au în comun șeful USR, Viorica Dăncilă și un fost șef SIE. Stelian Negrea: Bună afacere face OMV Petrom, cumpărând la bucată politicieni români și în special prim-miniștri

Un articol de: Vladimir Ionescu - 25 Noi 2020, 17:08
Dan Barna, o nouă controversă. Ce au în comun șeful USR, Viorica Dăncilă și un fost șef SIE. Stelian Negrea: Bună afacere face OMV Petrom, cumpărând la bucată politicieni români și în special prim-miniștri foto: Facebook Politică

Dan Barna, președintele unui partid marcat de tot mai multe controverse, și fostul premier Viorica Dăncilă au mai multe lucruri în comun decât înfrângerea de la alegerile prezidențiale din 2019.

Jurnalistul Stelian Negrea a remarcat că OMV Petrom, „o companie deținută majoritar de statul austriac, cumpărând la bucată politicieni și în special prim-miniștri”, o are pe ștatul de plată pe soția șefului USR, Dan Barna, și a avut-o vreo 21 de ani angajată pe Viorica Dăncilă de la PSD. Ba chiar l-a păstrat pe soțul social-democratei angajat la o filială prin Teleorman.

Mai mult decât atât, „și soția fostului premier și fost șef SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, presta servicii medicale tot pentru OMV Petrom”.

„Ba OMV Petrom a sponsorizat clubul de karting unde activau fii a doi foști premieri: Victor Viorel Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu ajunși, în cele din urmă, colegi de partid”, a mai scris Stelian Negrea, care a subliniat că a enumerat „doar ce a apărut public la suprafață de-a lungul anilor”.

 

Bună afacere face OMV Petrom, o companie deținută majoritar de statul austriac, cumpărând la bucată politicieni români...

Publicată de Stelian Negrea pe Miercuri, 25 noiembrie 2020

„Bună afacere face OMV Petrom, o companie deținută majoritar de statul austriac, cumpărând la bucată politicieni români și în special prim miniștri.

O are pe ștatul de plată pe soția șefului USR, Dan Barna, care este șefa departamentului Reward & Respect Labour Litigation din OMV Petrom unde încasează vreo 9000 Euro lunar.

A avut-o vreo 21 de ani angajată pe Viorica Dăncilă de la PSD și l-a păstrat și pe soțul acesteia angajat la o filială prin Teleorman.Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Și soția fostului premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, presta servicii medicale tot pentru OMV Petrom.

Ba OMV Petrom a sponsorizat clubul de karting unde activau fii a doi foști premieri: Victor Viorel Ponta și Călin Popescu Tăriceanu ajunși, în cele din urmă, colegi de partid.

Și avem aici doar ce a apărut public la suprafață de-a lungul anilor.

Nu cred că OMV Petrom poate susține că nu se implică în jocurile politice din România prin capacitarea unor politicieni de rang înalt”, a scris jurnalistul Stelian Negrea, miercuri, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Dan Barna,   Viorica Dăncila,   OMV Petrom