Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Barna: A existat o intenție explicită a lui Meleșcanu de a bloca votul în Diaspora, pentru că se știa că românii ar fi votat cu USR-PLUS sau cu PNL. E incredibil nivelul de nesimțire la care s-a ajuns... (VIDEO)

Barna: A existat o intenție explicită a lui Meleșcanu de a bloca votul în Diaspora, pentru că se știa că românii ar fi votat cu USR-PLUS sau cu PNL. E incredibil nivelul de nesimțire la care s-a ajuns... (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 03 Iun 2019, 22:19
Barna: A existat o intenție explicită a lui Meleșcanu de a bloca votul în Diaspora, pentru că se știa că românii ar fi votat cu USR-PLUS sau cu PNL. E incredibil nivelul de nesimțire la care s-a ajuns... (VIDEO) Politică

Dan Barna, președintele USR, a declarat, pentru B1 TV, că Teodor Meleșcanu ar fi trebuit să-și dea demisia pentru modul dezastruos în care a organizat alegerile europarlamentare în Diaspora, așa cum Carmen Dan ar fi trebuit să plece din funcție după episodul 10 August.

Barna a mai susținut că a existat o intenție explicită a lui Meleșcanu de a nu le da șansa românilor din Diaspora să voteze, pentru că se știa că aceștia ar fi votat cu Alianța USR-PLUS sau cu PNL.

Statul i-a disprețuit și și-a bătut joc de români, a mai afirmat liderul USR.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Și-au bătut joc de diaspora, de românii care au venit să voteze și n-au mai putut s-o facă. Domnul Meleșcanu ar fi trebuit să plece în aceeași seară. În orice țară europeană, un ministru care ar fi organizat alegerile în asemenea hal și-ar fi dat demisia.

Era o chestiune de minim respect. Meleșcanu a decis să rămână pe poziție, exact cum a făcut în 2014, când tot el a organizat aceeași porcărie.

Deci e incredibil nivelul de nesimțire la care s-a ajuns în momentul de față!

N-a fost o neglijență că un funcționar n-a trimis un pachet de buletine de vot. Ceea ce s-a întâmplat în Diaspora a fost o intenție explicită a domnului Meleșcanu și a Ministerului de Externe de a nu le da șansa românilor din Diaspora să voteze, pentru că se știa că aceștia ar fi votat cu Alianța USR-PLUS sau cu PNL. Alianța USR-PLUS a câștigat semnificativ votul din Diaspora, cu aproape 10%, și era foarte clar că dacă se mai prelungea programul cu o oră, probabil am fi câștigat alegerile.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Faptul că niște sute de mii de români au fost batjocoriți, ăsta e elementul cel mai grav, nu clasamentele. Statul i-a disprețuit și și-a bătut joc de ei. De asta domnul Meleșcanu trebuia să plece, așa cum doamna Carmen Dan trebuia să plece după 10 august”, a declarat președintele USR, Dan Barna, pentru B1 TV.

Citeşte mai multe despre:   Dan Barna,   USR,   Teodor Melescanu