Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Barna: Zilele acestea au ridicat felul de a face politică în România. Vom putea avea o guvernare care să facă niște schimbări importante în România (VIDEO)

Dan Barna: Zilele acestea au ridicat felul de a face politică în România. Vom putea avea o guvernare care să facă niște schimbări importante în România (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 21 Dec 2020, 19:35
Dan Barna: Zilele acestea au ridicat felul de a face politică în România. Vom putea avea o guvernare care să facă niște schimbări importante în România (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Programul de guvernare propus de coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR va avea „peste 300 de pagini”, a declarat Dan Barna, luni seară, care susține că ultimele două săptămâni „au ridicat felul de a face politică în România”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Dan Barna, la semnarea acordului de coaliție între PNL, USR-PLUS și UDMR

 

„De fiecare dată, un astfel de moment de constituire a unei coaliții după alegeri este un moment cu multă speranță și cu multă încredere, și cu multă energie. Zilele acestea, ultimele două săptămâni, îndrăznesc să spun, au ridicat felul de a face politică în România și spiritul pe care USR-PLUS l-a adus în politică. Mă bucur să constat că am reușit să îl regăsim și în această coaliție cu care venim astăzi în fața dumneavoastră prin acest acord. Este un spirit care a făcut să avem o muncă foarte serioasă și foarte responsabilă pe ceea ce înseamnă programul de guvernare pe care îl veți vedea mâine. Este un document de peste 300 de pagini, la care s-a lucrat cu foarte multă acribie și seriozitate de către reprezentanții tuturor celor trei partide din această coaliție și care ne dă încrederea că vom putea avea o guvernare care să facă niște schimbări importante în România”, a declarat Dan Barna.

PNL, USR-PLUS și UDMR au semnat un acord de coaliție, luni seară, la Parlament. Printre vorbitori s-a numărat și celălalt copreședinte al USR-PLUS, Dacian Cioloș, care susține că „acest parteneriat poate să fie un moment de cotitură și pentru România și un început de modernizare”.

„Cât mai repede, zilele următoare, vom avea și miniștrii, într-un guvern care face parte dintr-o coaliție care ea însăși este dovada unei maturități politice. USR-PLUS ajunge la o maturitate politică, după câțiva ani de opoziție și exprimarea unor așteptări de modernizare a României, astăzi suntem conștienți că așteptările sunt foarte mari de la noi, de la acest parteneriat în care am investit încredere și resurse. Credem că acest parteneriat poate să fie un moment de cotitură și pentru România și un început de modernizare”, a afirmat Dacian Cioloș.

Citeşte mai multe despre:   Dan Barna