Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Cristian Popescu susține că a verificat zilnic unitățile de învățământ din Sectorul 2: „Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. Sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare”

Dan Cristian Popescu susține că a verificat zilnic unitățile de învățământ din Sectorul 2: „Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. Sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare”

Un articol de: Ramona Zaharia - 13 Sep 2020, 17:12
Dan Cristian Popescu susține că a verificat zilnic unitățile de învățământ din Sectorul 2: „Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. Sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare” foto: Facebook Politică

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2 și viceprimar în funcție, a verificat în ultima săptămână dacă unitățile de învățământ din sector sunt pregătite pentru începutul noului an școlar, potrivit unui comunicat al PSD Sector 2.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a anunțat, pe o rețea socială, că unitățile de învățământ din Sectorul 2 sunt dotate cu toate materialele igienico-sanitare.

„Tot ceea ce a ținut de administrația locală este implementat. (…) la nivelul sectorului 2, unitățile de învățământ sunt dotate cu toate materialele igienico- sanitare. Această sarcină nu cade pe umerii părinților și fac un apel la dumneavoastră să îmi semnalați imediat dacă există unități de învățământ în sectorul 2 unde se cer astfel de materiale sau sume de bani din partea parinților”, a precizat Dan Cristian Popescu.

 

 

 
Citeşte mai multe despre:   Dan Cristian Popescu