Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Croitoru (PNL) își retrage candidatura de la Primăria Sectorului 5: 'Liderii USR-Plus, ipocriți. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am ce să caut'

Dan Croitoru (PNL) își retrage candidatura de la Primăria Sectorului 5: 'Liderii USR-Plus, ipocriți. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am ce să caut'

Un articol de: Traian Avarvarei - 31 Iul 2020, 15:33
Dan Croitoru (PNL) își retrage candidatura de la Primăria Sectorului 5: 'Liderii USR-Plus, ipocriți. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am ce să caut' Foto: Facebook / Dan Croitoru Politică

Dan Iulian Croitoru anunță că se retrage din cursa pentru Primăria Sectoului 5, în care intrase din partea PNL. Anunțul acestuia vine după ce USR a creat un scandal politic în jurul numelui său.


 

PNL-istul Dan Iulian Croitoru își retrage candidatura de la Primăria Sectului 5


 

Croitoru a negat acuzațiile USR-istilor, conform cărora este “omul lui Vanghelie”, spunând despre aceștia că sunt „cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești care au revărsat asupra sa gunoaie”.

El precizează că se retrage și pentru a se putea apăra public de „acuzațiile mincinoase” lansate de liderii USR-Plus.

“Familia și prietenii mă sfătuiesc să renunț la cursa pentru obținerea candidaturii PNL la Sectorul 5. Gunoaiele revărsate asupra mea de cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii românești – liderii USR-Plus (personaje incapabile să bată un cui, care nu-și merită electoratul formidabil, format din oameni informați, implicați și dornici de schimbare) – i-au afectat și dezamăgit. Și pe ei, și pe mine. Mintea și inima îmi spun, de asemenea, să renunț. Într-o lume în care minciuna, calomnia și ipocrizia sunt principalele instrumente de negociere politică, nu am, în principiu, ce să caut. Sunt, la urma-urmei, un om obișnuit care are ce face și în afara administrației sau politicii.

Mă retrag, așadar, deși am în spate votul și susținerea colegilor mei din PNL-Sector 5 (inclusiv al președintelui Cristian Băcanu), cărora le mulțumesc încă o dată pentru sprijin și pe care îi asigur de toată prețuirea și prietenia mea.

Mă retrag și pentru a mă putea apăra public de acuzațiile mincinoase lansate la adresa mea de liderii USR-Plus. Până acum, am tăcut, „spre binele alianței”. Acum sunt dator față de mine însumi, față de ai mei și față de cei care mă cunosc, să mă apăr”, scrie Dan Croitoru pe pagina sa de Facebook.


 Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...


 

Liberalul Dan Croitoru: Nu sunt omul lui Vanghelie
 


 

Croitoru neagă vehement acuzațiile membrilor Uniunii Salvați România, amintind totodată că familiile unora dintre liderii alianței USR-PLUS au fost implicate în fosta Securitate comunistă sau că Dan Barna a făcut afaceri cu statul.

“Nu sunt omul lui Vanghelie. Sau sunt, în măsura în care Claudiu Năsui sau Vlad Voiculescu vin din familii de oameni obișnuiți, lipsiți de privilegii în comunism, și nu de foști securiști implicați în devalizarea României, în anii tranziției. Sunt omul lui Vanghelie în măsura în care Dan Barna ar fi un antreprenor capabil să reușească prin propriile forțe, și nu un parazit îmbogățit din contracte cu statul sau un lider confecționat la apelul bocancilor. M-am luptat cu Vanghelie aproape un deceniu, din postura de consilier local. Am fost printre primii care i-au contestat metodele de baron local, arătând că abordarea lui asupra administrației duce într-o fundătură, ne condamnă la subdezvoltare. I-am stat ca un os de pește în gât, iar viceprimar am ajuns împotriva voinței lui. M-au votat consilierii, iar Marian Vanghelie ai fi zis că a înghițit o broască. Dovada? Cât am fost viceprimar, nu mi-a delegat nicio atribuție. Cum spunem noi, în administrație, ascuțeam creioane. O știu toți cei care au fost alături de mine în acei ani... Acesta este adevărul. Un adevăr greu de admis de către cei care și-au clădit cariera publică pe vorbe goale, pe lozinci și pe minciuni.”, ami scrie acesta pe rețeaua de socializare.


 


 


 


 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Sectorul 5,   USR