Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Diaconescu: Colaborarea PPDD cu PSD a căzut de aproape două luni
Exclusiv

Dan Diaconescu: Colaborarea PPDD cu PSD a căzut de aproape două luni

Un articol de: - 10 Oct 2014, 22:20
Politică

Candidatul PP-DD la alegerile prezidențiale, Dan Diaconescu, a declarat vineri seară, în cadrul emisiunii „Bună seara, România” de pe B1 Tv, că protocolul de colaborare semnat cu PSD în luna iunie, la nivel parlamentar și local, nu mai este valabil de aproape două luni.

El a precizat că unul dintre motivele invocate este ordonanța de guvern care a permis aleșilor locali să se înscrie într-un alt partid.

"Colaborarea a căzut de mult, de aproape două luni de zile. A doua zi după ce am semnat acest acord sau, mă rog, a treia zi, s-a dat ordonanța trădării. Știți ce s-a întâmplat cu ordonanța trădării? Noi am făcut o greșeală. Noi am crezut că lucrurile în România vor merge spre normalitate, nu spre dezastru, și am pus pe listele noastre pentru consiliile locale, județene, primării, oameni foarte pricepuți, cu multe studii, savanți dacă s-ar putea. Din păcate, lucrurile acestea nu coincid și cu moralitatea respectivilor oameni", a spus Diaconescu.

Candidatul PP-DD la prezidențiale a explicat că protocolul de colaborare cu PSD a fost semnat pentru că au fost negociate mai multe posturi de viceprimar, însă OUG 55/2014 a dus la "decapitarea" acestora, mulți dintre ei alegând să se alăture social-democraților.

Dan Diaconescu a adăugat că pe viitor va pune oameni pe listele electorale doar pe criteriul fidelității și că va susține limitarea numărului de mandate ale parlamentarilor și ale aleșilor locali la două, ca o măsură de a reduce migrația politică.

 

Dan Diaconescu: Colaborarea PPDD cu PSD a căzut de aproape două luni

Citeşte mai multe despre:   Dan Diaconescu,   PPDD
 
Loading...