Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Diaconescu: USL = Urmează Sărăcie Lucie. Cum să te cheme Plumb și să fii șefă la Mediu? Trebuie să fie un minister Trans și unul Porturi (VIDEO)

Dan Diaconescu: USL = Urmează Sărăcie Lucie. Cum să te cheme Plumb și să fii șefă la Mediu? Trebuie să fie un minister Trans și unul Porturi (VIDEO)

Un articol de: - 18 Dec 2012, 11:05
Dan Diaconescu: USL = Urmează Sărăcie Lucie. Cum să te cheme Plumb și să fii șefă la Mediu? Trebuie să fie un minister Trans și unul Porturi (VIDEO) Politică

Simplu membru PPDD, Dan Diaconescu a reușit performanța de a fi al doilea partid de Opoziție al țării, partidul creat de el reușind să fie surpriza acestor alegeri parlamentare.

Acum, după ce Victor Ponta a fost nominalizat oficial pentru funcția de premier, Dan Diaconescu a comentat numele vehiculate pentru a face parte din noul Executiv, în emisiunea “Ultimul cuvânt”, de pe B1 TV.

Despre posibilitatea ca Rovana Plumb să fie numită ministrul Mediului, Dan Diaconescu a remarcat ironic: “Să te cheme Plumb și să fii șefă la Mediu, când noi luptăm împotriva noxelor de plumb din aer...

Dan Diaconescu, despre numirea Rovanei Plumb la Ministerul Mediului
Embed:

Lui Diaconescu nu i-a scăpat prilejul să facă un comentariu și despre USL, în ansamblul său: “Știți că USL vine de la Urmează Sărăcie Lucie?”, a spus DD.

Cât privește intenția celor care au câștigat Puterea să facă un Guvern mamut, cu foarte multe ministere, Dan Diaconescu le-a oferit acestora un “sfat”: "Ministerul Transporturilor, de ce nu l-au spart în două? Să fie un minister Trans și unul Porturi.

Embed:

În stilul său caracteristic, Dan Diaconescu a comentat și modul în care românii au votat la aceste alegeri parlamentare: “Am făcut un studiu și dacă Traian Băsescu ar fi candidat pe listele USL, intra și el în Parlament, cu 70-80%”, a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, despre cum au votat românii la alegerile parlamentare
Embed:

Vezi AICI integral înregistrarea emisiunii “Ultimul cuvânt”.