Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Șova: Nu iau în calcul o demisie. Modalitatea de îndreptare a unei greșeli este învățarea și nerepetarea ei

Dan Șova: Nu iau în calcul o demisie. Modalitatea de îndreptare a unei greșeli este învățarea și nerepetarea ei

Un articol de: B1 TV - 16 Aug 2012, 08:40
Politică

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Șova, susţine că nu este antisemit şi că nu ia în calcul demisia. Asta chiar dacă mai multe voci au cerut-o, mai ales din zona comunităţii evreieşti, după ce a minimalizat acum câteva luni amploarea Holocaustului în România, într-o emisiune televizată.

Dan Şova şi-a cerut încă o dată scuze, pentru că ştie că a greşit faţă de evrei, dar spune că nu va demisiona.

"Nu, nu iau în calcul o demisie, pentru că modalitatea de îndreptare a unei greșeli este învațarea și nerepetarea ei, ceea ce eu am făcut. Mai mult decât atât, în acest moment sunt implicat foarte puternic într-un proces de înăsprire a Legii 106 cu privire la afirmațiile antisemite sau la manifestările anti-semite” a spus el.

Şova susţine în continuare că nu este antisemit. Mai mult decât atât, ar vrea ca istoria evreilor şi a Holocaustului în România să fie introduse în programa de învăţământ.

" La mine a fost vorba doar de lipsa de informare în legătură cu anumite date concrete, pe care le-am învatat, mi le-am însușit" a declarat Șova.

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul a mai anunţat că se află într-o colaborare cu mai multe ONG-uri care reprezintă comunitatea evreiască şi îşi doreşte să rectifice erorile din trecut.

Dan Șova nu vrea să demisioneze
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Dan sova,   evrei,   Holocaust,   demisie
 
Loading...