Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Șova: Solicitarea președintelui față de Ecaterina Andronescu este inacceptabilă și neconstituțională

Dan Șova: Solicitarea președintelui față de Ecaterina Andronescu este inacceptabilă și neconstituțională

Un articol de: - 02 Iul 2012, 11:28
Dan Șova: Solicitarea președintelui față de Ecaterina Andronescu este inacceptabilă și neconstituțională Foto: e-politic.ro Politică

Senatorul PSD Dan Șova consideră solicitarea președintelui Traian Băsescu, aceea ca Ecaterina Andronescu să declare pe proprie răspundere că nu a plagiat în lucrarea de doctorat, una inacceptabilă și neconstituțională.

Andronescu este cea mai respectabilă doamnă din politica românească și unul dintre cei mai respectabili membri ai  mediului academic românesc, cu peste 35 de ani de experiență a arătat Șova.

”O asemenea cere din partea președintelui, pe lângă faptul că încalcă Constituția, este o gravă nepolitețe față de o doamnă, față de unul din cei mai prestigioși dascăli din învățământul universitar din România” spune politicianul.

Șova consideră cererea președintelui ”inacceptabilă” din punct de vedere uman.

”Din punct de vedere constituțional am convingerea că doamna Andronescu nu va da curs unei asemenea cereri. Președintele are obligația să o numească, prin decret, pe doamna Andronescu” a mai spus Șova.

 
Șova, despre solicitarea presedintelui în cazul Ecaterinei Andronescu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Ecaterina Andronescu,   Dan sova