Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Tapalagă: Protestul este un produs mediatic. Emil Boc ar trebui să înțeleagă că nu mai poate rămâne la guvernare

Dan Tapalagă: Protestul este un produs mediatic. Emil Boc ar trebui să înțeleagă că nu mai poate rămâne la guvernare

Un articol de: - 18 Ian 2012, 22:53
Dan Tapalagă: Protestul este un produs mediatic. Emil Boc ar trebui să înțeleagă că nu mai poate rămâne la guvernare Politică

Jurnalistul Dan Tapalagă a vorbit, miercuri, la emisiunea Ultimul cuvânt, difuzată de B1 TV, despre manifestațiile din ultimele zile din Capitală, comentând că protestul din Piața Universității este un „produs mediatic” și că, în condițiile actuale, Guvernul condus de Emil Boc nu mai poate „merge înainte”.

Întrebarea de acum e dacă acest Guvern, cu acest premier, Emil Boc, mai poate cu șanse să facă ceva și să meargă înainte. Și eu cred că nu. Și aș da și o explicație la răspunsul acesta. Cred că avem de-a face deja cu un produs mediatic, protestul ăsta este un produs mediatic, având o bază reală, autentică, în creștere, dar e un produs mediatic acum. De ce? Că sunt 500 de oameni, filmați de televiziunile de știri cu macarale, ca și când avem acolo stadioane în Piața Universității, ori lucrurile nu stau așa. Lumea asta eterogenă nu ar trebui prezentată la pachet ca fiind protestatari, unii fiind mai legitimi, alții mai puțin”, a declarat jurnalistul.

Jurnalistul consideră că, în condițiile de față, în care opinia publică este îndreptată împotriva actualei guvernări, premierul Emil Boc nu mai poate rămâne în fruntea Executivului.

Dar fiind un protest mediatic, livrat de presă extrem de bine, opinia publică nu mai știe, nu e atentă la nuanțele astea sofisticate, opinia publică va percepe un val crescând de nemulțumire. În fața acestei realități, Emil Boc ar trebui să înțeleagă că el nu mai poate sta acolo. Sigur că el nu ar trebui să demisioneze azi, mâine, sub presiunea străzii, să dea satisfacție opoziției, să defileze cu cadavrul lui politic”, a declarat Dan Tapalagă.

Dan Tapalagă: Protestul este un produs mediatic
Embed:

Citeşte mai multe despre:   dan tapalaga,   Emil Boc,   proteste,   manifestatii