Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Tudorache, despre protestul HoReCa: „Închiderea pe neașteptate a industriei a generat o serie de probleme”

Dan Tudorache, despre protestul HoReCa: „Închiderea pe neașteptate a industriei a generat o serie de probleme”

Un articol de: Maria Zărnescu - 07 Oct 2020, 22:37
Dan Tudorache, despre protestul HoReCa: „Închiderea pe neașteptate a industriei a generat o serie de probleme” Foto: Facebook / Dan Tudorache Politică

Dan Tudorache, primaul în exercițiu al Sectorului 1 a comentat pe rețelele sociale protestele din seara de miercuri, ale angajaților din industria HoReCa. Social - democratul este de părere că închiderea pe neașteptate a restaurantelor în interior a general o serie de probleme, iar oamenii s-au adunat în Piața Victoriei pentru răspunsuri. 

„După artiști, angajații din HoReCa s-au strâns, în această seară, la un protest în Piața Victoriei.

Închiderea pe neașteptate a industriei a generat o serie de probleme la care oamenii adunați în fața guvernului așteaptă soluții.

“Vrem să muncim, nu să stăm cu mâna întinsă!” este esența mesajului lor, unul care pare de neînțeles pentru un guvern nu prea obișnuit cu munca și preocupat de orice altceva decât de problemele reale ale oamenilor.

Voi ce părere aveți despre închiderea teatrelor, cinematografelor și restaurantelor de pe o zi pe alta?”, a scris Dan Tudorache pe contul de Facebook. 

 

După artiști, angajații din HoReCa s-au strâns, în această seară, la un protest în Piața Victoriei. Închiderea pe...

Publicată de Dan Tudorache pe Miercuri, 7 octombrie 2020
Citeşte mai multe despre:   Dan Tudorache