Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dan Vîlceanu: Comisia Europeană are dialoguri cu toate țările din UE și nu va elibera niciun euro până nu are toate lămuririle. Sunt convins că vom avea un PNRR aplicabil în cel mai scurt timp (VIDEO)

Dan Vîlceanu: Comisia Europeană are dialoguri cu toate țările din UE și nu va elibera niciun euro până nu are toate lămuririle. Sunt convins că vom avea un PNRR aplicabil în cel mai scurt timp (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Iun 2021, 23:40
Dan Vîlceanu: Comisia Europeană are dialoguri cu toate țările din UE și nu va elibera niciun euro până nu are toate lămuririle. Sunt convins că vom avea un PNRR aplicabil în cel mai scurt timp (VIDEO) Politică

Deputatul PNL Dan Vâlceanu a declarat că între Comisia Europeană și România se desfășoară „discuții normale” pe tema PNRR, precum și că Executivul european are astfel de dialoguri cu toate țările din UE. La „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, vineri seară, pe B1 TV, liberalul s-a arătat încrezător că PNRR va deveni aplicabil cât mai curând.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Dan Vîlceanu (PNL), despre PNRR și dialogul cu Comisia Europeană

 

Referitor la declarațiile făcute de europarlamentarul PSD Victor Negrescu în aceeași emisiune, care spunea că guvernanții „ne-au făcut de râs”, deputatul PNL Dan Vîlceanu a afirmat: „Nu ne-am făcut deloc de râs, sunt discuțiile normale între Comisie și România. Vă aduc aminte că, în trecutul apropiat, cei de la PSD ne spuneau cum nu trebuie să stăm în genunchi în fața Europei, acum sunt foarte europeni și consideră că nu ne facem noi temele, că Europa e bună, oi nu ne facem bine temele. Până acum ne spuneau invers. Pentru noi, Europa a fost tot timpul bună”.

„Vă spun doar atât, ca să îi dau un exemplu și domnului Negrescu, că tot a făcut referire la orașul meu, la Târgu Jiu. La Târgu Jiu, în mandatele cinci la rând, patru și jumătate, ale PSD la Primărie, au tras fonduri europene pentru un singur campus la un liceu, atât s-a putut, și a trebuit să le dăm și pe acelea înapoi”, a adăugat liberalul.

El susține că anumite observații din cele făcute de Comisia Europeană „necesită explicații”, iar România trebuie să le ofere.

„Aceste observații necesită explicații. Eu nu știu dacă au dreptate sau nu. Este clar că au nevoie de informații suplimentare și trebuie să le oferim. E un dialog corect, normal. Să știți că asemenea dialoguri sunt cu toate țările din Uniunea Europeană. Nu va elibera niciun euro Comisia până nu are toate lămuririle”, a mai spus Dan Vîlceanu, care s-a arătat „convins” că toate aspectele „vor fi lămurite și vom avea un PNRR aplicabil în cel mai scurt timp, va fi adoptat”.

 Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?