Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dancă (PNL): ”Baronul Oprișan face campanie ilegală în școli. La Focșani, profesorii și directorii de licee sunt forțați să adune elevii, cu amenințări că le scad nota la purtare, la evenimentul organizat de CJ Vrancea”

Dancă (PNL): ”Baronul Oprișan face campanie ilegală în școli. La Focșani, profesorii și directorii de licee sunt forțați să adune elevii, cu amenințări că le scad nota la purtare, la evenimentul organizat de CJ Vrancea”

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Mai 2019, 12:45
Dancă (PNL): ”Baronul Oprișan face campanie ilegală în școli. La Focșani, profesorii și directorii de licee sunt forțați să adune elevii, cu amenințări că le scad nota la purtare, la evenimentul organizat de CJ Vrancea” Foto: Digi24 Politică

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susține că social-democratul Marian Oprișan „face campanie politică în școli”, motiv pentru care liberalii vor lansa un denunț la poliție și vor sesiza Biroul Electoral Județean Vrancea, potrivit Agerpres.

„Asistăm în aceste zile la o campanie mizerabilă, furibundă a celor disperaţi că pierd puterea, a celor disperaţi că nu mai pot face legi pentru ei, pentru a-i scăpa pe infractori şi folosesc toate instrumentele posibile legale şi ilegale - de la aruncat cu bani, pomeni electorale, până la presiuni şi abuzuri asupra funcţionarilor publici, asupra angajaţilor din sistemul public. (...) 

Baronul Marian Oprişan din Vrancea face campanie politică în şcoli, pune presiuni pe profesori şi pe elevi, profesorii la rândul lor ameninţă elevii că, dacă nu se prezintă la evenimentele convocate de baronul Oprişan, vor avea notele scăzute la purtare. 

(...) Acţiune de campanie electorală revoltătoare, scandaloasă, care arată că baronii PSD nu au niciun scrupul să se folosească de elevi, profesori, medici, angajaţi din instituţiile publice ca de nişte supuşi, iobagi", a afirmat Ionel Dancă, joi, într-o conferință de presă, acolo unde a prezentat o înregistrare video de la un eveniment organizat la Focşani, „unde sunt adunaţi cu forţa" elevi de clasa a XII-a, cărora li se împart cărţi cu semnătura lui Marian Oprişan.

Liberalii au primit această înregistrare video pe site-ul oprestefrauda.ro. Purtăroul de cuvânt al PNL a făcut un apel către toți românii să sesizeze pe această platformă orice abuz sau tentativă de fraudă, precum și să meargă duminică la vot.

„Vom face astăzi denunţ la poliţie pentru această campanie politică ilegală în şcoli şi vom sesiza Biroul Electoral Judeţean", a anunţat Dancă.

El a mai adăugat că, tot pe oprestefrauda.ro, a fost semnalat faptul că în Timiş a fost o cerere de urnă mobilă ştampilată cu Organizaţia judeţeană PSD, că într-o comună din Dolj primarul ar ameninţa cetăţenii să nu ia buletinele de vot pentru referendum, iar la Prahova un membru al BEJ ar fi semnalat PNL că un inspector de poliţie judeţeană i-ar fi instruit pe cei care însoţesc urnele mobile să fie înarmaţi cu arme de foc.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al liberalilor a revenit și cu o postare pe pagina sa de Facebook, în care detaliază cazul semnalat în Vrancea.

„Absolut, revoltător! Baronul Oprișan face campanie ilegală în școli. La Focșani, profesorii și directorii de licee sunt forțați să adune elevii, cu amenințări că le scad nota la purtare, la evenimentul organizat de CJ Vrancea, la sala Balada, unde li se dau cărți cu dedicație de la Marian Oprișan.ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! MARE ATENȚIE! HACKERII CER BANI ÎN NUMELE CELEBREI CÂNTĂREȚE, PE INTERNET. MULȚI ROMÂNI ȘI-AU LUAT ȚEAPĂ

Este un abuz și o acțiune de campanie ilegală în școli semnalată de mai mulți cetățeni revoltați pe pagina oprestefrauda.ro și vom sesiza organele de cercetare penală.

Teama de Referendum și că vor pierde privilegiul de a face legi pentru ei pentru a scăpa nepedpsiți pentru faptele lor de corupție le-a intrat în oase baronilor PSD care recurg la toate mijloacele murdare de campanie și amenință angajații din instituțiile pe care le au în subordine.

Facem apel la toți cetățenii să nu se lase manipulați, intimidați și șantajați în acest război al infractorilor cu oamenii cinstiți și să ne sesizeze în continuare orice abuz sau tentativă de fraudă. Dacă românii ies duminică la vot și votează PNL la alegerile europene și DA la Referendum, PSD poate fi înfrânt și putem scăpa România de PSD și de infractori”, a scris Dancă.

Citeşte mai multe despre:   Ionel Danca,   PNL,   Vrancea,   alegeri europarlamentare