Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Cititul, o misiune prea grea pentru Vasilica Dăncilă. Cum s-a referit premierul la anul 2020 (VIDEO)

Cititul, o misiune prea grea pentru Vasilica Dăncilă. Cum s-a referit premierul la anul 2020 (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Apr 2018, 14:06
Cititul, o misiune prea grea pentru Vasilica Dăncilă. Cum s-a referit premierul la anul 2020 (VIDEO) Politică

De când Vasilica Viorica Dăncilă a devenit premierul României, au existat numeroase discuții despre incapacitatea acesteia de a comunica altfel decât citind de pe o foaie. După discursul recent susținut în Parlament, în care s-a încurcat în foi, joi, în ședința de Guvern, Dăncilă a demonstrat încă o dată că și cititul este o treabă complicată.

Referindu-se la pregătirile pentru EURO 2020, prim-ministrul nu a știu să citească de pe foaie anul în care va avea loc campionatul european de fotbal. 

”Tot azi adoptăm în perspectiva Euro 20-20 (douăzeci-douăzeci, în loc de două mii douăzeci) și Hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții: consolidarea și modernizarea stadionul Giulești, realizat prin Compania Națională de Investiții. Finanțarea obeictivului se va face de la bugetul de stat. Va fi în valoare de 121 de milioane lei, iar termenul de finalizare va fi de 21 de luni”, a declarat Vasilica Dăncilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   EURO 2020