Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă a ales să îşi lanseze campania de strângere de semnături în judeţul Satu Mare: 'Președintele trebuie să unească Bucureștiul de toate colțurile țării' (FOTO)

Viorica Dăncilă a ales să îşi lanseze campania de strângere de semnături în judeţul Satu Mare: 'Președintele trebuie să unească Bucureștiul de toate colțurile țării' (FOTO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 25 Aug 2019, 20:20
Foto: Facebook/ Viorica Dancila Politică

La o zi de validarea oficială drept candidat al PSD în alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă s-a deplasat în judeţul Satu Mare, la Racşa, unde a dat startul campaniei de strângere de semnături.

Într-un comunicat de presă, PSD subliniază că a fost alegerea PSD de a începe această campanie atât de departe de Bucureşti.

“Am ales să încep strângerea de semnături dintr-o comună de la granița României pentru că eu și PSD credem că este important să fim alături de fiecare român. Nu există locuri uitate în România, există doar unii politicieni care își uită menirea. Spre deosebire de aceștia, noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Capitala este în fiecare localitate din România”, a afirmat Viorica Dăncilă în faţa celor prezenţi.

Alături de Viorica Dăncilă au mai fost prezenţi la Raşca şi ministrul Afacerilor Interne - Mihai Fifor, ministrul Finanțelor -Eugen Teodorovici, ministrul Sănătății - Sorina Pintea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale -Petre Daea.

Cu ocazia acestei deplasări, Viorica Dăncilă a repetat temele pe care le-a prezentat şi în faţa Congresului, afirmând că ea vrea să fie un reprezentat al cetăţenilor şi vrea să se consulte cu ei pentru pogramul cu care va merge în cursa pentru Cotroceni.

“Unii cred că președintele reprezintă doar statul. Eu cred că președintele reprezintă în egală măsură cetățenii și statul. Aflând dorințele și problemele dumneavoastră, voi putea fi un președinte bun pentru dumneavoastră și un președinte bun pentru România. Voi sunteți programul meu cu care voi merge la Cotroceni!”, a spus Viorica Dăncilă, la finalul adunării din Racșa. 

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   PSD
 
 
 
Loading...