Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Daniel Buda, către Ponta: Regret că nu vă trebuie paşaport în Transilvania, ca să vă zicem persona non grata

Daniel Buda, către Ponta: Regret că nu vă trebuie paşaport în Transilvania, ca să vă zicem persona non grata

Un articol de: - 04 Sep 2013, 21:36
Daniel Buda, către Ponta: Regret că nu vă trebuie paşaport în Transilvania, ca să vă zicem persona non grata Foto: danielbuda.ro Politică

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, regretă că nu este nevoie de pașaport de intrare în Transilvania, pentru că astfel l-ar fi declarat "persona non grata".

Buda afirmă că declaraţiile lui Ponta, conform cărora "Emil Boc nu a făcut nimic pentru Transilvania", sunt doar afirmații ipocrite.
Victor Ponta încearcă să îşi ascundă neputinţa de a gestiona adevăratele probleme ale României, aruncând cu noroi în Emil Boc, mai spune președintele PDL Cluj.

"Declaraţiile premierului Victor-Viorel Ponta, conform cărora «Emil Boc nu a făcut nimic pentru Transilvania» sunt afirmaţii ipocrite şi care demonstrează un infantilism politic inimaginabil. Victor Ponta încearcă să îşi ascundă neputinţa de a gestiona adevăratele probleme ale României, aruncând cu noroi în Emil Boc, cel care a scos România din criza economică şi a încurajat investiţiile în cele mai importante sectoare, constituind rezervele de bani cu care dumneavostră, domnule Ponta, aţi reîntregit salariile. Domnule Ponta, îmi pare rău că nu aveţi nevoie de paşaport de intrare în Transilvania, ca să zicem că vă declarăm «persona non grata»", afirmă Buda.

Liderul PDL Cluj a subliniat că, în privinţa Transilvaniei, Emil Boc a "reechilibrat investiţional această zonă, care a fost întotdeauna o Cenuşăreasă pentru toate guvernările socialiste, începând de la Năstase şi terminând cu Ponta".

El i-a cerut premierului Ponta să facă şi o analiză a propriei guvernări, relatează Mediafax.

"De aici, de la Cluj, vă transmitem domnule «doctor» în guvernare, Victor Ponta, să încercaţi să faceţi o autoanaliză după un an şi jumătate de guvernare proprie, şi să ne transmiteţi şi nouă ce vă spune conştiinţa", a menţionat Daniel Buda.


Citeşte mai multe despre:   Transilvania,   Victor Ponta,   Emil Boc