Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică REVENIREA ANULUI în PSD: Vreau să fiu o voce în plus pentru susținerea programului de guvernare, în lupta împotriva abuzurilor și statului paralel (FOTO)

REVENIREA ANULUI în PSD: Vreau să fiu o voce în plus pentru susținerea programului de guvernare, în lupta împotriva abuzurilor și statului paralel (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 28 Sep 2018, 22:36
REVENIREA ANULUI în PSD: Vreau să fiu o voce în plus pentru susținerea programului de guvernare, în lupta împotriva abuzurilor și statului paralel (FOTO) Politică

Fostul senator Daniel Savu a anunțat vineri că revine în PSD. Într-un mesaj publicat pe Fabeook, Savu a precizat că și-a reluat activitatea politică și va fi membru al Organizației PSD Sector 4.  

Potrivit acestuia, reîntoarcerea sa în politică vine la propunerea lui Codrin Ștefănescu. 

”Mă bucur să vă anunț că mi-am reluat activitatea politică în #PSD. Mi-am dorit să revin și, sincer vă spun, mi-a lipsit poza asta. Am convingerea că aici este locul meu, pentru că am fost întotdeauna un om de stânga și cu siguranță așa voi rămâne, indiferent de vremuri sau evenimente.

La propunerea lui Codrin Ștefănescu de a activa în #PSDBucurești, am ales Organizația PSD Sector 4, condusă de #primarulDanielBăluță, pe care îl apreciez foarte mult. Mulțumesc pe această cale noilor mei colegi pentru modul deosebit în care m-au primit și vreau să le spun că sunt absolut determinat să pun umărul alături de ei.

Mulțumiri speciale către PSD Prahova pentru recomandarea pe care mi-au dat-o, dar și prietenilor din conducerea centrală a PSD pentru încrederea acordată.

Nu în ultimul rând, vreau să le transmit tuturor celor care m-au oprit pe stradă în această perioadă sau mi-au transmis mesaje, m-au încurajat, mi-au pus întrebări și mi-au spus păsurile lor, că le-am ascultat sfatul și vorbele lor au contat în mod special”, a scris Daniel Savu pe Facebook. 

Social-democratul a mai precizat că vrea să fie alături de echipa PSD în așa-numită luptă împotriva abuzurilor și a statului paralel. 

”În această perioadă deosebit de importantă pentru noi toți, vreau să fiu o voce în plus pentru susținerea programului de guvernare, în care cred foarte mult ca fiind singura soluție viabilă și corectă pentru România. Am convingerea că este de datoria mea să merg mai departe, alături de echipa PSD, în lupta împotriva abuzurilor și statului paralel, a manipulării și poliției politice, inclusiv a manifestărilor generate de aceste fenomene.

Este o realitate demonstrată faptul că, dintre toate etapele politice pe care le-am parcurs în ultimii 20 de ani, acum se concretizează cu adevărat ceea ce numeam la un moment dat “dreptate până la capăt”, prin lupta pentru restabilirea echilibrelor din societatea românească”, a mai precizat Daniel SavuAu descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

 

Citeşte mai multe despre:   Daniel Savu,   PSD